The Assassination
%
51

The Assassination

Nu kijken

Kijk The Assassination

Moeite met waar je nou The Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Assassination

Samenvatting

Jay Killion (Charles Bronson) had been the presidential bodyguard, but for the inauguration of the recently elected president, he is assigned to the first lady, Lara Royce (Jill Ireland). Lara, a perpetually indignant, arrogantly feministic lady, initially hates the methodical and rules-following Killion, and so she does all she can to avoid him and disregard his safety procedures. The story complicates, however, when repeated attempts are made on Lara's life. Eventually, the shaken Lara decides to trust Killion's instincts and precautionary methods, and the pair embark on a difficult and often perilous cross-country journey, with the assassins close on their heels.

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

The Assassination

Zin om The Assassination lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Assassination te bekijken voor je op een rijtje.

The Assassination downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Assassination downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Assassination. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Assassination er ook in SD heel goed uit.

The Assassination streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Assassination net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Assassination hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Assassination helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Assassination torrent

Denk je dat je om The Assassination te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Assassination trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Assassination de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.