Assassins
%
63

Assassins

Nu kijken

Kijk Assassins

Moeite met waar je nou Assassins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassins

Samenvatting

Huurmoordenaar Robert Rath moet de miljardair Alan Branch elimineren. De koelbloedige doder, die de reputatie geniet de beste te zijn, zal toeslaan tijdens de begrafenis van Branch's broer. Maar net als hij de trekker wil overhalen, lost de jonge professional Miguel Cain het fatale schot. Ook tijdens de klopjacht op een computerexperte, die industriële geheimen steelt en verkoopt aan Nederland, krijgt Rath concurrentie van Cain. Rath beseft dat dit geen toeval is en heeft maar één verklaring : hij is zelf een doelwit geworden. Inderdaad, de ambitieuze Cain is vastbesloten om zijn idool Rath uit te schakelen omdat hij zelf de nummer één onder de huurmoordenaars wil worden. Tussen Rath en Cain ontspint zich een gevaarlijk spel van kat en muis, en spel dat slechts één van hen zal overleven ...

Assassins

Zin om Assassins lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assassins te bekijken voor je op een rijtje.

Assassins downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assassins downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assassins. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assassins er ook in SD heel goed uit.

Assassins streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assassins net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assassins hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assassins helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assassins torrent

Denk je dat je om Assassins te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assassins trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assassins de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.