Assassin's Creed: Ascendance
%
66

Assassin's Creed: Ascendance

Kijk Assassin's Creed: Ascendance

Moeite met waar je nou Assassin's Creed: Ascendance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Assassin’s Creed: Ascendance is een korte animatiefilm die in november 2010 door Ubisoft werd uitgegeven op het PlayStation Network, Xbox Live Arcade en iTunes. De korte film werd geregisseerd door Laurent Bernier. Ascendance vult het gat tussen Assassin’s Creed II en Assassin’s Creed: Brotherhood op en volgt Ezio in zijn zoektocht naar antwoorden. Ezio wil namelijk weten hoe de Borgia, en met name Cesare Borgia, precies aan de macht gekomen zijn in Italië.

Regisseur en acteurs

 • Laurent Bernier portait

  Laurent Bernier

  Director

 • Roger Craig Smith portait

  Roger Craig Smith

  Ezio Auditore

 • Carlos Ferro portait

  Carlos Ferro

  Leonardo da Vinci

 • Harry Standjofski portait

  Harry Standjofski

  Juan Borgia / Oliverotto da Fermo

 • Andreas Apergis portait

  Andreas Apergis

  Cesare Borgia

 • Arthur Holden portait

  Arthur Holden

  Octavien de Valois

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Assassin's Creed: Ascendance

Wil je Assassin's Creed: Ascendance kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Assassin's Creed: Ascendance streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Assassin's Creed: Ascendance niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Assassin's Creed: Ascendance zelfs gratis bekijken.

Assassin's Creed: Ascendance downloaden

Wil je Assassin's Creed: Ascendance ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Assassin's Creed: Ascendance overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Assassin's Creed: Ascendance torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Assassin's Creed: Ascendance is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Assassin's Creed: Ascendance trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Assassin's Creed: Ascendance de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.