Assassin's Creed: Ascendance
%
66

Assassin's Creed: Ascendance

Kijk Assassin's Creed: Ascendance

Moeite met waar je nou Assassin's Creed: Ascendance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Assassin’s Creed: Ascendance is een korte animatiefilm die in november 2010 door Ubisoft werd uitgegeven op het PlayStation Network, Xbox Live Arcade en iTunes. De korte film werd geregisseerd door Laurent Bernier. Ascendance vult het gat tussen Assassin’s Creed II en Assassin’s Creed: Brotherhood op en volgt Ezio in zijn zoektocht naar antwoorden. Ezio wil namelijk weten hoe de Borgia, en met name Cesare Borgia, precies aan de macht gekomen zijn in Italië.

Regisseur en acteurs

 • Laurent Bernier portrait

  Laurent Bernier

  Director

 • Roger Craig Smith portait

  Roger Craig Smith

  Ezio Auditore

 • Carlos Ferro portrait

  Carlos Ferro

  Leonardo da Vinci

 • Harry Standjofski portrait

  Harry Standjofski

  Juan Borgia / Oliverotto da Fermo

 • Andreas Apergis portait

  Andreas Apergis

  Cesare Borgia

 • Arthur Holden portait

  Arthur Holden

  Octavien de Valois

Assassin's Creed: Ascendance

Wil je Assassin's Creed: Ascendance kijken? De movie van Laurent Bernier uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Assassin's Creed: Ascendance op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Assassin's Creed: Ascendance met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Assassin's Creed: Ascendance downloaden

Het downloaden van Assassin's Creed: Ascendance is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Assassin's Creed: Ascendance ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Assassin's Creed: Ascendance streamen

Het streamen van Assassin's Creed: Ascendance heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Assassin's Creed: Ascendance online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Assassin's Creed: Ascendance kijkt. Ideaal!

Assassin's Creed: Ascendance torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Assassin's Creed: Ascendance. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Assassin's Creed: Ascendance trailer

Bekijk eerst even de trailer van Assassin's Creed: Ascendance voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.