Assassin's Creed: Embers
%
76

Assassin's Creed: Embers

Kijk Assassin's Creed: Embers

Moeite met waar je nou Assassin's Creed: Embers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Assassin's Creed: Embers vindt plaats na de gebeurtenissen van Assassin's Creed: Revelations in het jaar 1524 in Toscane. In de korte film wordt de gepensioneerde Assassin Ezio Auditore gevolgd terwijl hij werkt samen met Shao Jun tijdens zijn laatste gevechten.

Regisseur en acteurs

 • Laurent Bernier portait

  Laurent Bernier

  Director

 • Roger Craig Smith portait

  Roger Craig Smith

  Ezio Auditore da Firenze

 • Anna Tuveri portait

  Anna Tuveri

  Sofia Sartor

 • Angela Galuppo portait

  Angela Galuppo

  Flavia Auditore

Assassin's Creed: Embers

Op zoek naar Assassin's Creed: Embers? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Assassin's Creed: Embers streamen

Het streamen van movies als Assassin's Creed: Embers heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Assassin's Creed: Embers waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Assassin's Creed: Embers dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Assassin's Creed: Embers downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Assassin's Creed: Embers te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Assassin's Creed: Embers torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Assassin's Creed: Embers trailer

Weet je nog niet zeker of Assassin's Creed: Embers jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.