Assepoester: Een Modern Sprookje
%
52

Assepoester: Een Modern Sprookje

Nu kijken

Kijk Assepoester: Een Modern Sprookje

Moeite met waar je nou Assepoester: Een Modern Sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester: Een Modern Sprookje

Samenvatting

Anna is wees en werkt dag en nacht in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit waren deze manege en bijbehorende villa van haar vader, maar nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans. Haar dochters, Debby, Jenny en Petty, zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk. Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Als de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de koninklijke familie, mag Anna niet mee. Maar na een onverwacht bezoek van iemand uit het verleden, maakt zij toch haar opwachting op het feest. Haar ontmoeting met prins Lodewijk wordt echter wreed verstoord als er brand uitbreekt in de koninklijke stallen. Door heldhaftig op te treden, laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat op zoek naar de dame die bij de schoentjes hoort.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Lopes Dias

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Patricia Akkermans

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Debby Akkermans

 • Marjolein Keuning portrait

  Marjolein Keuning

  Barones van Veurst

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Paolo Lopes Dias

 • Gigi Ravelli portait

  Gigi Ravelli

  Petty Akkermans

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Jenny Akkermans

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Liv Lopes Dias

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Prins Lodewijk

Assepoester: Een Modern Sprookje

Zin om Assepoester: Een Modern Sprookje lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assepoester: Een Modern Sprookje te bekijken voor je op een rijtje.

Assepoester: Een Modern Sprookje downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assepoester: Een Modern Sprookje downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assepoester: Een Modern Sprookje. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assepoester: Een Modern Sprookje er ook in SD heel goed uit.

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assepoester: Een Modern Sprookje net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assepoester: Een Modern Sprookje hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assepoester: Een Modern Sprookje helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assepoester: Een Modern Sprookje torrent

Denk je dat je om Assepoester: Een Modern Sprookje te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assepoester: Een Modern Sprookje trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assepoester: Een Modern Sprookje de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.