Assepoester: Een Modern Sprookje
%
52

Assepoester: Een Modern Sprookje

Nu kijken

Kijk Assepoester: Een Modern Sprookje

Moeite met waar je nou Assepoester: Een Modern Sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester: Een Modern Sprookje

Samenvatting

Anna is wees en werkt dag en nacht in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit waren deze manege en bijbehorende villa van haar vader, maar nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans. Haar dochters, Debby, Jenny en Petty, zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk. Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Als de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de koninklijke familie, mag Anna niet mee. Maar na een onverwacht bezoek van iemand uit het verleden, maakt zij toch haar opwachting op het feest. Haar ontmoeting met prins Lodewijk wordt echter wreed verstoord als er brand uitbreekt in de koninklijke stallen. Door heldhaftig op te treden, laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat op zoek naar de dame die bij de schoentjes hoort.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Lopes Dias

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Patricia Akkermans

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Debby Akkermans

 • Marjolein Keuning portrait

  Marjolein Keuning

  Barones van Veurst

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Paolo Lopes Dias

 • Gigi Ravelli portait

  Gigi Ravelli

  Petty Akkermans

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Jenny Akkermans

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Liv Lopes Dias

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Prins Lodewijk

Assepoester: Een Modern Sprookje

Veel gehoord over Assepoester: Een Modern Sprookje en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Assepoester: Een Modern Sprookje heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen

Wil je Assepoester: Een Modern Sprookje, de movie met Hannah Hoekstra, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Assepoester: Een Modern Sprookje zelfs gratis kijken.

Assepoester: Een Modern Sprookje downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Assepoester: Een Modern Sprookje ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Assepoester: Een Modern Sprookje er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Assepoester: Een Modern Sprookje torrent

Op zoek naar een torrent van Assepoester: Een Modern Sprookje? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Assepoester: Een Modern Sprookje te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Assepoester: Een Modern Sprookje trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Assepoester: Een Modern Sprookje. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.