Assepoester: Een Modern Sprookje
%
52

Assepoester: Een Modern Sprookje

Nu kijken

Kijk Assepoester: Een Modern Sprookje

Moeite met waar je nou Assepoester: Een Modern Sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester: Een Modern Sprookje

Samenvatting

Anna is wees en werkt dag en nacht in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit waren deze manege en bijbehorende villa van haar vader, maar nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans. Haar dochters, Debby, Jenny en Petty, zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk. Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Als de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de koninklijke familie, mag Anna niet mee. Maar na een onverwacht bezoek van iemand uit het verleden, maakt zij toch haar opwachting op het feest. Haar ontmoeting met prins Lodewijk wordt echter wreed verstoord als er brand uitbreekt in de koninklijke stallen. Door heldhaftig op te treden, laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat op zoek naar de dame die bij de schoentjes hoort.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Lopes Dias

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Patricia Akkermans

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Debby Akkermans

 • Marjolein Keuning portrait

  Marjolein Keuning

  Barones van Veurst

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Paolo Lopes Dias

 • Gigi Ravelli portait

  Gigi Ravelli

  Petty Akkermans

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Jenny Akkermans

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Liv Lopes Dias

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Prins Lodewijk

Assepoester: Een Modern Sprookje

Op zoek naar Assepoester: Een Modern Sprookje? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen

Het streamen van movies als Assepoester: Een Modern Sprookje heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Assepoester: Een Modern Sprookje waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Assepoester: Een Modern Sprookje dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Assepoester: Een Modern Sprookje downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Assepoester: Een Modern Sprookje te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Assepoester: Een Modern Sprookje torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Assepoester: Een Modern Sprookje trailer

Weet je nog niet zeker of Assepoester: Een Modern Sprookje jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.