Assepoester: Een Modern Sprookje
%
52

Assepoester: Een Modern Sprookje

Nu kijken

Kijk Assepoester: Een Modern Sprookje

Moeite met waar je nou Assepoester: Een Modern Sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester: Een Modern Sprookje

Samenvatting

Anna is wees en werkt dag en nacht in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit waren deze manege en bijbehorende villa van haar vader, maar nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans. Haar dochters, Debby, Jenny en Petty, zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk. Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Als de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de koninklijke familie, mag Anna niet mee. Maar na een onverwacht bezoek van iemand uit het verleden, maakt zij toch haar opwachting op het feest. Haar ontmoeting met prins Lodewijk wordt echter wreed verstoord als er brand uitbreekt in de koninklijke stallen. Door heldhaftig op te treden, laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat op zoek naar de dame die bij de schoentjes hoort.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Lopes Dias

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Patricia Akkermans

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Debby Akkermans

 • Marjolein Keuning portrait

  Marjolein Keuning

  Barones van Veurst

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Paolo Lopes Dias

 • Gigi Ravelli portait

  Gigi Ravelli

  Petty Akkermans

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Jenny Akkermans

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Liv Lopes Dias

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Prins Lodewijk

Assepoester: Een Modern Sprookje

Wil je Assepoester: Een Modern Sprookje kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Assepoester: Een Modern Sprookje niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Assepoester: Een Modern Sprookje zelfs gratis bekijken.

Assepoester: Een Modern Sprookje downloaden

Wil je Assepoester: Een Modern Sprookje ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Assepoester: Een Modern Sprookje overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Assepoester: Een Modern Sprookje torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Assepoester: Een Modern Sprookje is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Assepoester: Een Modern Sprookje trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Assepoester: Een Modern Sprookje de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.