Assepoester: Een Modern Sprookje
%
52

Assepoester: Een Modern Sprookje

Nu kijken

Kijk Assepoester: Een Modern Sprookje

Moeite met waar je nou Assepoester: Een Modern Sprookje moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester: Een Modern Sprookje

Samenvatting

Anna is wees en werkt dag en nacht in de stallen van manege De Hoefslag. Ooit waren deze manege en bijbehorende villa van haar vader, maar nu is alles van zijn vrouw en de stiefmoeder van Anna, Patricia Akkermans. Haar dochters, Debby, Jenny en Petty, zijn omhooggevallen tutjes die niet gezegend zijn met een aantrekkelijk uiterlijk. Anna daarentegen wel en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Als de hele familie wordt uitgenodigd voor een bal bij de koninklijke familie, mag Anna niet mee. Maar na een onverwacht bezoek van iemand uit het verleden, maakt zij toch haar opwachting op het feest. Haar ontmoeting met prins Lodewijk wordt echter wreed verstoord als er brand uitbreekt in de koninklijke stallen. Door heldhaftig op te treden, laat Anna een onuitwisbare indruk achter bij de prins. Maar Anna vlucht en laat alleen haar schoentjes achter. Prins Lodewijk gaat op zoek naar de dame die bij de schoentjes hoort.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Lopes Dias

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Patricia Akkermans

 • Carine Crutzen portait

  Carine Crutzen

  Debby Akkermans

 • Marjolein Keuning portrait

  Marjolein Keuning

  Barones van Veurst

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Paolo Lopes Dias

 • Gigi Ravelli portait

  Gigi Ravelli

  Petty Akkermans

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Jenny Akkermans

 • Renée Soutendijk portait

  Renée Soutendijk

  Liv Lopes Dias

 • Egbert Jan Weeber portait

  Egbert Jan Weeber

  Prins Lodewijk

Assepoester: Een Modern Sprookje

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen

Assepoester: Een Modern Sprookje streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Assepoester: Een Modern Sprookje downloaden

Zin om Assepoester: Een Modern Sprookje te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Assepoester: Een Modern Sprookje te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Assepoester: Een Modern Sprookje torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Assepoester: Een Modern Sprookje makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Assepoester: Een Modern Sprookje trailer

Wil je er zeker van zijn dat Assepoester: Een Modern Sprookje jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.