Asteria
%
61

Asteria

Nu kijken

Kijk Asteria

Moeite met waar je nou Asteria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asteria

Samenvatting

Two astronauts attempt to plant their flag on a newly discovered planet. But first, they need to get rid of some pesky aliens whose business there is unknown.

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Arpentinier portrait

  Alexandre Arpentinier

  Director

 • Mathieu Blanchys portrait

  Mathieu Blanchys

  Director

 • Thomas Lemaille portrait

  Thomas Lemaille

  Director

 • Lola Grand portrait

  Lola Grand

  Director

 • Tristan Lamarca portrait

  Tristan Lamarca

  Director

 • Jean-Charles Lusseau portrait

  Jean-Charles Lusseau

  Director

 • Benoît Allemane portait

  Benoît Allemane

  Actor

 • Gabriel Bismuth-Bienaimé portait

  Gabriel Bismuth-Bienaimé

  Actor

Asteria

Zin om Asteria lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asteria te bekijken voor je op een rijtje.

Asteria downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asteria downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asteria. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asteria er ook in SD heel goed uit.

Asteria streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asteria net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asteria hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asteria helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asteria torrent

Denk je dat je om Asteria te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asteria trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asteria de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.