Asteria
%
61

Asteria

Nu kijken

Kijk Asteria

Moeite met waar je nou Asteria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asteria

Samenvatting

Two astronauts attempt to plant their flag on a newly discovered planet. But first, they need to get rid of some pesky aliens whose business there is unknown.

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Arpentinier portrait

  Alexandre Arpentinier

  Director

 • Mathieu Blanchys portrait

  Mathieu Blanchys

  Director

 • Thomas Lemaille portrait

  Thomas Lemaille

  Director

 • Lola Grand portrait

  Lola Grand

  Director

 • Tristan Lamarca portrait

  Tristan Lamarca

  Director

 • Jean-Charles Lusseau portrait

  Jean-Charles Lusseau

  Director

 • Benoît Allemane portait

  Benoît Allemane

  Actor

 • Gabriel Bismuth-Bienaimé portait

  Gabriel Bismuth-Bienaimé

  Actor

Asteria

Veel gehoord over Asteria en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Asteria heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Asteria streamen

Wil je Asteria, de movie met Benoît Allemane, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Asteria zelfs gratis kijken.

Asteria downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Asteria ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Asteria er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Asteria torrent

Op zoek naar een torrent van Asteria? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Asteria te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Asteria trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Asteria. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.