Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté
%
53

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté

Moeite met waar je nou Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Brittania binnengevallen. Alleen één dorp van vurige Britten is gespaard gebleven! Maar voor hoelang nog? Er zich van bewust dat de situatie iedere dag slechter wordt, geeft Flegmatix zich vrijwillig op om de hulp in te roepen van zijn neef Asterix, de onverslaanbare Galliër. Vergezeld van zijn trouwe Obelix en met een ton toverdrank, begeeft Asterix zich naar Brittania. Maar hun toverdrank wordt gestolen...

Regisseur en acteurs

 • Laurent Tirard portrait

  Laurent Tirard

  Director

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Obélix

 • Edouard Baer portait

  Edouard Baer

  Astérix

 • Fabrice Luchini portait

  Fabrice Luchini

  Jules César

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Cordelia la reine d'Angleterre

 • Guillaume Gallienne portait

  Guillaume Gallienne

  Jolitorax

 • Vincent Lacoste portait

  Vincent Lacoste

  Goudurix

 • Valérie Lemercier portait

  Valérie Lemercier

  Miss Macintosh

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Ophélia

 • Jean Rochefort portait

  Jean Rochefort

  Lucius Fouinus

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Grossebaf

 • Dany Boon portait

  Dany Boon

  Têtedepiaf

 • Atmen Kelif portait

  Atmen Kelif

  Pindépis

 • Gérard Jugnot portait

  Gérard Jugnot

  Le capitaine des pirates

 • Luca Zingaretti portait

  Luca Zingaretti

  Général

 • Filippo Timi portait

  Filippo Timi

  Décurion patrouille

Trailers

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté

Zin om Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté te bekijken voor je op een rijtje.

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté er ook in SD heel goed uit.

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté torrent

Denk je dat je om Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Astérix et Obélix: Au service de Sa majesté de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.