Asterix de Galliër
%
66

Asterix de Galliër

Nu kijken

Kijk Asterix de Galliër

Moeite met waar je nou Asterix de Galliër moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix de Galliër

Samenvatting

In the year 50 BC, Gaul is occupied by the Romans - nearly. But the small village of Asterix and his friends still resists the Roman legions with the aid of their druid's magic potion, which gives superhuman strength. Learning of this potion, a Roman centurion kidnaps the druid to get the secret formula out of him.

Regisseur en acteurs

 • Ray Goossens portrait

  Ray Goossens

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Jacques Morel portait

  Jacques Morel

  Obélix

 • Jacques Jouanneau portait

  Jacques Jouanneau

  Assurancetourix

 • Pierre Tornade portait

  Pierre Tornade

  Abraracourcix

 • Lucien Raimbourg portait

  Lucien Raimbourg

  Panoramix

 • Pierre Trabaud portait

  Pierre Trabaud

  Caius Bonus

 • Ron Moody portait

  Ron Moody

  Prolix

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Andreco

Asterix de Galliër

Op zoek naar Asterix de Galliër? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Asterix de Galliër streamen

Het streamen van movies als Asterix de Galliër heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Asterix de Galliër waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Asterix de Galliër dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Asterix de Galliër downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Asterix de Galliër te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Asterix de Galliër torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Asterix de Galliër trailer

Weet je nog niet zeker of Asterix de Galliër jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.