Asterix de Galliër
%
66

Asterix de Galliër

Nu kijken

Kijk Asterix de Galliër

Moeite met waar je nou Asterix de Galliër moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix de Galliër

Samenvatting

In the year 50 BC, Gaul is occupied by the Romans - nearly. But the small village of Asterix and his friends still resists the Roman legions with the aid of their druid's magic potion, which gives superhuman strength. Learning of this potion, a Roman centurion kidnaps the druid to get the secret formula out of him.

Regisseur en acteurs

 • Ray Goossens portrait

  Ray Goossens

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Jacques Morel portait

  Jacques Morel

  Obélix

 • Jacques Jouanneau portait

  Jacques Jouanneau

  Assurancetourix

 • Pierre Tornade portait

  Pierre Tornade

  Abraracourcix

 • Lucien Raimbourg portait

  Lucien Raimbourg

  Panoramix

 • Pierre Trabaud portait

  Pierre Trabaud

  Caius Bonus

 • Ron Moody portait

  Ron Moody

  Prolix

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Andreco

Asterix de Galliër

Veel gehoord over Asterix de Galliër en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Asterix de Galliër heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Asterix de Galliër streamen

Wil je Asterix de Galliër, de movie met Roger Carel, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Asterix de Galliër zelfs gratis kijken.

Asterix de Galliër downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Asterix de Galliër ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Asterix de Galliër er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Asterix de Galliër torrent

Op zoek naar een torrent van Asterix de Galliër? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Asterix de Galliër te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Asterix de Galliër trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Asterix de Galliër. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.