Asterix de Galliër
%
66

Asterix de Galliër

Nu kijken

Kijk Asterix de Galliër

Moeite met waar je nou Asterix de Galliër moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix de Galliër

Samenvatting

In the year 50 BC, Gaul is occupied by the Romans - nearly. But the small village of Asterix and his friends still resists the Roman legions with the aid of their druid's magic potion, which gives superhuman strength. Learning of this potion, a Roman centurion kidnaps the druid to get the secret formula out of him.

Regisseur en acteurs

 • Ray Goossens portrait

  Ray Goossens

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Jacques Morel portait

  Jacques Morel

  Obélix

 • Jacques Jouanneau portait

  Jacques Jouanneau

  Assurancetourix

 • Pierre Tornade portait

  Pierre Tornade

  Abraracourcix

 • Lucien Raimbourg portait

  Lucien Raimbourg

  Panoramix

 • Pierre Trabaud portait

  Pierre Trabaud

  Caius Bonus

 • Ron Moody portait

  Ron Moody

  Prolix

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Andreco

Asterix de Galliër

Benieuwd naar Asterix de Galliër? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Asterix de Galliër kunt bekijken.

Asterix de Galliër streamen

Wil je Asterix de Galliër streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Asterix de Galliër gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Asterix de Galliër downloaden

movies als Asterix de Galliër kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Asterix de Galliër. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asterix de Galliër. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Asterix de Galliër torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Asterix de Galliër te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Asterix de Galliër trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Asterix de Galliër je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!