Asterix de Galliër
%
66

Asterix de Galliër

Nu kijken

Kijk Asterix de Galliër

Moeite met waar je nou Asterix de Galliër moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix de Galliër

Samenvatting

In the year 50 BC, Gaul is occupied by the Romans - nearly. But the small village of Asterix and his friends still resists the Roman legions with the aid of their druid's magic potion, which gives superhuman strength. Learning of this potion, a Roman centurion kidnaps the druid to get the secret formula out of him.

Regisseur en acteurs

 • Ray Goossens portrait

  Ray Goossens

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Jacques Morel portait

  Jacques Morel

  Obélix

 • Jacques Jouanneau portait

  Jacques Jouanneau

  Assurancetourix

 • Pierre Tornade portait

  Pierre Tornade

  Abraracourcix

 • Lucien Raimbourg portait

  Lucien Raimbourg

  Panoramix

 • Pierre Trabaud portait

  Pierre Trabaud

  Caius Bonus

 • Ron Moody portait

  Ron Moody

  Prolix

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Andreco

Asterix de Galliër

Wil je Asterix de Galliër kijken? De movie van Ray Goossens uit 1967 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asterix de Galliër op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asterix de Galliër met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asterix de Galliër downloaden

Het downloaden van Asterix de Galliër is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asterix de Galliër ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asterix de Galliër streamen

Het streamen van Asterix de Galliër heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asterix de Galliër online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asterix de Galliër kijkt. Ideaal!

Asterix de Galliër torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asterix de Galliër. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asterix de Galliër trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asterix de Galliër voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.