Asterix de Galliër
%
66

Asterix de Galliër

Nu kijken

Kijk Asterix de Galliër

Moeite met waar je nou Asterix de Galliër moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix de Galliër

Samenvatting

In the year 50 BC, Gaul is occupied by the Romans - nearly. But the small village of Asterix and his friends still resists the Roman legions with the aid of their druid's magic potion, which gives superhuman strength. Learning of this potion, a Roman centurion kidnaps the druid to get the secret formula out of him.

Regisseur en acteurs

 • Ray Goossens portrait

  Ray Goossens

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Jacques Morel portait

  Jacques Morel

  Obélix

 • Jacques Jouanneau portait

  Jacques Jouanneau

  Assurancetourix

 • Pierre Tornade portait

  Pierre Tornade

  Abraracourcix

 • Lucien Raimbourg portait

  Lucien Raimbourg

  Panoramix

 • Pierre Trabaud portait

  Pierre Trabaud

  Caius Bonus

 • Ron Moody portait

  Ron Moody

  Prolix

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Andreco

Asterix de Galliër

Zin om Asterix de Galliër lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asterix de Galliër te bekijken voor je op een rijtje.

Asterix de Galliër downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asterix de Galliër downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asterix de Galliër. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asterix de Galliër er ook in SD heel goed uit.

Asterix de Galliër streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asterix de Galliër net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asterix de Galliër hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asterix de Galliër helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asterix de Galliër torrent

Denk je dat je om Asterix de Galliër te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asterix de Galliër trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asterix de Galliër de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.