Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof
%
70

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Moeite met waar je nou Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. De gebouwen van "De Romeinse Lusthof" schieten echter als paddenstoelen uit de grond… Is Caesar onze helden dan toch te slim af (Original Title - Asterix: De Romeinse Lusthof)

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portrait

  Louis Clichy

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Un Centurion

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix

 • Serge Papagalli portait

  Serge Papagalli

  Abraracourcix

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (Chef de Cohorte)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix

 • Lorànt Deutsch portait

  Lorànt Deutsch

  Anglaigus

 • Alain Chabat portait

  Alain Chabat

  Sénateur Prospectus

 • Géraldine Nakache portait

  Géraldine Nakache

  Dulcia

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonemine

 • Laurent Lafitte portait

  Laurent Lafitte

  Duplicatha

 • Baptiste Lecaplain portait

  Baptiste Lecaplain

  un gladiateur

 • Brice Fournier portait

  Brice Fournier

  Un Sénateur

 • Pascal Demolon portait

  Pascal Demolon

  Cordius

Trailers

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Wil je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof kijken? De movie van Alexandre Astier uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof downloaden

Het downloaden van Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof streamen

Het streamen van Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof kijkt. Ideaal!

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.