Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof
%
70

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Moeite met waar je nou Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Samenvatting

Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. De gebouwen van "De Romeinse Lusthof" schieten echter als paddenstoelen uit de grond… Is Caesar onze helden dan toch te slim af (Original Title - Asterix: De Romeinse Lusthof)

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portrait

  Louis Clichy

  Director

 • Roger Carel portait

  Roger Carel

  Astérix

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Un Centurion

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix

 • Serge Papagalli portait

  Serge Papagalli

  Abraracourcix

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (Chef de Cohorte)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix

 • Lorànt Deutsch portait

  Lorànt Deutsch

  Anglaigus

 • Alain Chabat portait

  Alain Chabat

  Sénateur Prospectus

 • Géraldine Nakache portait

  Géraldine Nakache

  Dulcia

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonemine

 • Laurent Lafitte portait

  Laurent Lafitte

  Duplicatha

 • Baptiste Lecaplain portait

  Baptiste Lecaplain

  un gladiateur

 • Brice Fournier portait

  Brice Fournier

  Un Sénateur

 • Pascal Demolon portait

  Pascal Demolon

  Cordius

Trailers

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof

Zin om Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof te bekijken voor je op een rijtje.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof er ook in SD heel goed uit.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof torrent

Denk je dat je om Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.