Asterix en het geheim van de toverdrank

Asterix en het geheim van de toverdrank

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Asterix en het geheim van de toverdrank

Moeite met waar je nou Asterix en het geheim van de toverdrank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix en het geheim van de toverdrank

Samenvatting

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur! Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij "het geheim van de toverdrank" kan toevertrouwen. Panoramix' rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portait

  Louis Clichy

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Astérix (voice)

 • Daniel Mesguich portait

  Daniel Mesguich

  Sulfurix (voice)

 • Alex Lutz portait

  Alex Lutz

  Teleferix (voice)

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Oursenplus (voice)

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (voice)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix (voice)

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Panoramix (voice)

 • Gérard Hernandez portrait

  Gérard Hernandez

  Atmosférix (voice)

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix (voice)

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix (voice)

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonnemine (voice)

Trailers

Asterix en het geheim van de toverdrank

Benieuwd naar Asterix en het geheim van de toverdrank? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Asterix en het geheim van de toverdrank draait.

Asterix en het geheim van de toverdrank in de bioscoop

Asterix en het geheim van de toverdrank draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Asterix en het geheim van de toverdrank.

Asterix en het geheim van de toverdrank streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Asterix en het geheim van de toverdrank te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Asterix en het geheim van de toverdrank een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Asterix en het geheim van de toverdrank zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Asterix en het geheim van de toverdrank torrent

Op zoek naar een torrent van Asterix en het geheim van de toverdrank? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Asterix en het geheim van de toverdrank zonder zorgen.

Asterix en het geheim van de toverdrank downloaden

Als Asterix en het geheim van de toverdrank binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Asterix en het geheim van de toverdrank trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Asterix en het geheim van de toverdrank de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.