Asterix en het geheim van de toverdrank

Asterix en het geheim van de toverdrank

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Asterix en het geheim van de toverdrank

Moeite met waar je nou Asterix en het geheim van de toverdrank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix en het geheim van de toverdrank

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur! Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij "het geheim van de toverdrank" kan toevertrouwen. Panoramix' rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portait

  Louis Clichy

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Astérix (voice)

 • Daniel Mesguich portait

  Daniel Mesguich

  Sulfurix (voice)

 • Alex Lutz portait

  Alex Lutz

  Teleferix (voice)

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Oursenplus (voice)

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (voice)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix (voice)

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Panoramix (voice)

 • Gérard Hernandez portrait

  Gérard Hernandez

  Atmosférix (voice)

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix (voice)

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix (voice)

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonnemine (voice)

Trailers

Asterix en het geheim van de toverdrank

Benieuwd naar Asterix en het geheim van de toverdrank? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Asterix en het geheim van de toverdrank kunt bekijken.

Asterix en het geheim van de toverdrank streamen

Wil je Asterix en het geheim van de toverdrank streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Asterix en het geheim van de toverdrank gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Asterix en het geheim van de toverdrank downloaden

movies als Asterix en het geheim van de toverdrank kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Asterix en het geheim van de toverdrank. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asterix en het geheim van de toverdrank. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Asterix en het geheim van de toverdrank torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Asterix en het geheim van de toverdrank te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Asterix en het geheim van de toverdrank trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Asterix en het geheim van de toverdrank je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!