Asterix en het geheim van de toverdrank

Asterix en het geheim van de toverdrank

Bekijk de trailer

Kijk Asterix en het geheim van de toverdrank

Moeite met waar je nou Asterix en het geheim van de toverdrank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 12-12-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur! Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij "het geheim van de toverdrank" kan toevertrouwen. Panoramix' rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portait

  Louis Clichy

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Astérix (voice)

 • Daniel Mesguich portait

  Daniel Mesguich

  Sulfurix (voice)

 • Alex Lutz portait

  Alex Lutz

  Teleferix (voice)

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Oursenplus (voice)

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (voice)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix (voice)

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Panoramix (voice)

 • Gérard Hernandez portrait

  Gérard Hernandez

  Atmosférix (voice)

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix (voice)

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix (voice)

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonnemine (voice)

Trailers

Asterix en het geheim van de toverdrank

Op zoek naar Asterix en het geheim van de toverdrank? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Asterix en het geheim van de toverdrank streamen

Het streamen van movies als Asterix en het geheim van de toverdrank heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Asterix en het geheim van de toverdrank waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Asterix en het geheim van de toverdrank dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Asterix en het geheim van de toverdrank downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Asterix en het geheim van de toverdrank te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Asterix en het geheim van de toverdrank torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Asterix en het geheim van de toverdrank trailer

Weet je nog niet zeker of Asterix en het geheim van de toverdrank jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.