Asterix en het geheim van de toverdrank

Asterix en het geheim van de toverdrank

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Asterix en het geheim van de toverdrank

Moeite met waar je nou Asterix en het geheim van de toverdrank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asterix en het geheim van de toverdrank

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur! Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij "het geheim van de toverdrank" kan toevertrouwen. Panoramix' rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Director

 • Louis Clichy portait

  Louis Clichy

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Astérix (voice)

 • Daniel Mesguich portait

  Daniel Mesguich

  Sulfurix (voice)

 • Alex Lutz portait

  Alex Lutz

  Teleferix (voice)

 • Alexandre Astier portait

  Alexandre Astier

  Oursenplus (voice)

 • Elie Semoun portait

  Elie Semoun

  Cubitus (voice)

 • Guillaume Briat portait

  Guillaume Briat

  Obélix (voice)

 • Bernard Alane portait

  Bernard Alane

  Panoramix (voice)

 • Gérard Hernandez portrait

  Gérard Hernandez

  Atmosférix (voice)

 • François Morel portait

  François Morel

  Ordralfabétix (voice)

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Cétautomatix (voice)

 • Florence Foresti portait

  Florence Foresti

  Bonnemine (voice)

Trailers

Asterix en het geheim van de toverdrank

Wil je Asterix en het geheim van de toverdrank kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Asterix en het geheim van de toverdrank streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Asterix en het geheim van de toverdrank niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Asterix en het geheim van de toverdrank zelfs gratis bekijken.

Asterix en het geheim van de toverdrank downloaden

Wil je Asterix en het geheim van de toverdrank ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Asterix en het geheim van de toverdrank overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Asterix en het geheim van de toverdrank torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Asterix en het geheim van de toverdrank is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Asterix en het geheim van de toverdrank trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Asterix en het geheim van de toverdrank de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.