Astitva
%
72

Astitva

Kijk Astitva

Moeite met waar je nou Astitva moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Astitva is a bold film with adultery. An ambitious male chauvinist and his loving wife are happily married but the guy is not able to give time to the family as he want to make it big in life. His work is of paramount importance to him. His work keeps him away from his home for days and this makes the wife very lonely. In one such instance, she succumbs to loneliness and has a physical relationship with her music teacher and becomes pregnant. She tries confessing to her husband, but he is so excited about her pregnancy, that he does not listen to her story. Twenty Five years later, circumstances force the suspicious husband's mind to work overtime and confronts his wife with facts and figures that when she was pregnant, he had not had any physical relationship with her for more than 9 months before the child's birth. Then whose child is it? The wife accepts it and ask for forgiveness...

Astitva

Wil je Astitva kijken? De movie vanuit 2000 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Astitva op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Astitva met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Astitva downloaden

Het downloaden van Astitva is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Astitva ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Astitva streamen

Het streamen van Astitva heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Astitva online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Astitva kijkt. Ideaal!

Astitva torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Astitva. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Astitva trailer

Bekijk eerst even de trailer van Astitva voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.