Asura: The City of Madness
%
66

Asura: The City of Madness

Nu kijken

Kijk Asura: The City of Madness

Moeite met waar je nou Asura: The City of Madness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asura: The City of Madness

Samenvatting

In Annam herrschen hinter den Kulissen Korruption, Bestechung und Erpressung. Dies weiß keiner besser als Kommissar Han, der schon seit Jahren insgeheim die Drecksarbeit für den mächtigen Bürgermeister Park erledigt. Nach der missglückten Vertuschung eines Mordes wird Han vom gnadenlosen Staatsanwalt Kim in die Zange genommen: Han soll bei den Ermittlungen gegen Park kooperieren und belastendes Material liefern. Nach nur kurzer Zeit verstricken sich die Dinge auf tödliche Weise, denn bei diesen Männern zählen weder Moral, noch Loyalität …

Regisseur en acteurs

 • Kim Sung-su portait

  Kim Sung-su

  Director

 • Jung Woo-sung portait

  Jung Woo-sung

  Han Do-kyung

 • Hwang Jung-min portait

  Hwang Jung-min

  Park Sung-bae

 • Ju Ji-hoon portait

  Ju Ji-hoon

  Moon Sun-mo

 • Kwak Do-won portait

  Kwak Do-won

  Kim Cha-in

 • Jeong Man-sik portait

  Jeong Man-sik

  Do Chang-hak

 • Yoon Ji-hye portait

  Yoon Ji-hye

  Cha Seung-mi

 • Kim Hae-gon portait

  Kim Hae-gon

  Tae Byung-jo

 • Kim Won-hae portait

  Kim Won-hae

  Akeo

 • Oh Yeon-ah portait

  Oh Yeon-ah

  Jung Yoon-hee

 • Kim Jong-su portait

  Kim Jong-su

  Eun Choong-ho

 • Choi Byung-mo portait

  Choi Byung-mo

  Prosecutor Oh

Asura: The City of Madness

Zin om Asura: The City of Madness lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asura: The City of Madness te bekijken voor je op een rijtje.

Asura: The City of Madness downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asura: The City of Madness downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asura: The City of Madness. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asura: The City of Madness er ook in SD heel goed uit.

Asura: The City of Madness streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asura: The City of Madness net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asura: The City of Madness hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asura: The City of Madness helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asura: The City of Madness torrent

Denk je dat je om Asura: The City of Madness te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asura: The City of Madness trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asura: The City of Madness de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.