Asura: The City of Madness
%
66

Asura: The City of Madness

Nu kijken

Kijk Asura: The City of Madness

Moeite met waar je nou Asura: The City of Madness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asura: The City of Madness

Samenvatting

In Annam herrschen hinter den Kulissen Korruption, Bestechung und Erpressung. Dies weiß keiner besser als Kommissar Han, der schon seit Jahren insgeheim die Drecksarbeit für den mächtigen Bürgermeister Park erledigt. Nach der missglückten Vertuschung eines Mordes wird Han vom gnadenlosen Staatsanwalt Kim in die Zange genommen: Han soll bei den Ermittlungen gegen Park kooperieren und belastendes Material liefern. Nach nur kurzer Zeit verstricken sich die Dinge auf tödliche Weise, denn bei diesen Männern zählen weder Moral, noch Loyalität …

Regisseur en acteurs

 • Kim Sung-su portait

  Kim Sung-su

  Director

 • Jung Woo-sung portait

  Jung Woo-sung

  Han Do-kyung

 • Hwang Jung-min portait

  Hwang Jung-min

  Park Sung-bae

 • Ju Ji-hoon portait

  Ju Ji-hoon

  Moon Sun-mo

 • Kwak Do-won portait

  Kwak Do-won

  Kim Cha-in

 • Jeong Man-sik portait

  Jeong Man-sik

  Do Chang-hak

 • Yoon Ji-hye portait

  Yoon Ji-hye

  Cha Seung-mi

 • Kim Hae-gon portait

  Kim Hae-gon

  Tae Byung-jo

 • Kim Won-hae portait

  Kim Won-hae

  Akeo

 • Oh Yeon-ah portait

  Oh Yeon-ah

  Jung Yoon-hee

 • Kim Jong-su portait

  Kim Jong-su

  Eun Choong-ho

 • Choi Byung-mo portait

  Choi Byung-mo

  Prosecutor Oh

Asura: The City of Madness

Wil je Asura: The City of Madness kijken? De movie van Kim Sung-su uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asura: The City of Madness op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asura: The City of Madness met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asura: The City of Madness downloaden

Het downloaden van Asura: The City of Madness is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asura: The City of Madness ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asura: The City of Madness streamen

Het streamen van Asura: The City of Madness heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asura: The City of Madness online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asura: The City of Madness kijkt. Ideaal!

Asura: The City of Madness torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asura: The City of Madness. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asura: The City of Madness trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asura: The City of Madness voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.