Asylum
%
41

Asylum

Kijk Asylum

Moeite met waar je nou Asylum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De film volgt een aantal aankomende eerstejaars studenten die een zomer lang een oriëntatie cursus aan hun universiteit bijwonen. Ze ontdekken dat hun studenten-tehuis ooit een berucht gesticht is geweest. Als het semester eenmaal is begonnen worden ze geconfronteerd met trauma's die ze ooit opgedaan hebben in hun verleden. De geest van een kwaadwillende arts die eerder dienst deed in hetzelfde gesticht en de patiënten daar martelde, terroriseert hen nu.

Asylum

Veel gehoord over Asylum en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Asylum heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Asylum streamen

Wil je Asylum, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Asylum zelfs gratis kijken.

Asylum downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Asylum ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Asylum er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Asylum torrent

Op zoek naar een torrent van Asylum? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Asylum te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Asylum trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Asylum. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.