Asylum
%
41

Asylum

Kijk Asylum

Moeite met waar je nou Asylum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De film volgt een aantal aankomende eerstejaars studenten die een zomer lang een oriëntatie cursus aan hun universiteit bijwonen. Ze ontdekken dat hun studenten-tehuis ooit een berucht gesticht is geweest. Als het semester eenmaal is begonnen worden ze geconfronteerd met trauma's die ze ooit opgedaan hebben in hun verleden. De geest van een kwaadwillende arts die eerder dienst deed in hetzelfde gesticht en de patiënten daar martelde, terroriseert hen nu.

Asylum

Zin om Asylum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asylum te bekijken voor je op een rijtje.

Asylum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asylum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asylum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asylum er ook in SD heel goed uit.

Asylum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asylum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asylum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asylum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asylum torrent

Denk je dat je om Asylum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asylum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asylum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.