Asylum
%
41

Asylum

Nu kijken

Kijk Asylum

Moeite met waar je nou Asylum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asylum

Samenvatting

De film volgt een aantal aankomende eerstejaars studenten die een zomer lang een oriëntatie cursus aan hun universiteit bijwonen. Ze ontdekken dat hun studenten-tehuis ooit een berucht gesticht is geweest. Als het semester eenmaal is begonnen worden ze geconfronteerd met trauma's die ze ooit opgedaan hebben in hun verleden. De geest van een kwaadwillende arts die eerder dienst deed in hetzelfde gesticht en de patiënten daar martelde, terroriseert hen nu.

Asylum

Benieuwd naar Asylum? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Asylum kunt bekijken.

Asylum streamen

Wil je Asylum streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Asylum gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Asylum downloaden

movies als Asylum kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Asylum. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asylum. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Asylum torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Asylum te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Asylum trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Asylum je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!