Asylum of Fear
%
70

Asylum of Fear

Nu kijken

Kijk Asylum of Fear

Moeite met waar je nou Asylum of Fear moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asylum of Fear

Samenvatting

"Asylum of Fear" follows a team of paranormal investigators as they go on one last job to a haunted mental institution where children have reportedly gone missing. While searching for evidence of what is haunting the abandoned building, they stumble upon clues that reveal what made the former head doctor snap and go on a killing spree through the halls decades earlier. Unfortunately, the more they uncover, the more they struggle to make it out of the asylum alive because something inside wants that mystery to stay dead and buried.

Regisseur en acteurs

 • Craig Deering portrait

  Craig Deering

  Director

 • Maurice Demus portait

  Maurice Demus

  Richard Clemens

 • Callie Stephens portrait

  Callie Stephens

  Nicky Miller

 • Michael Medford portrait

  Michael Medford

  Shane Miller

 • James Doherty portait

  James Doherty

  Zak

 • Allen Murphy portrait

  Allen Murphy

  Conner

 • Joe Mack portait

  Joe Mack

  Peter Clemens

 • Ann Hagemann portrait

  Ann Hagemann

  Ellis

 • Charles Straka portrait

  Charles Straka

  Nathan

 • Matthew Urban portrait

  Matthew Urban

  Dr. Anthony Pender

 • Joette Waters portrait

  Joette Waters

  Nurse Hemming

Asylum of Fear

Wil je Asylum of Fear kijken? De movie van Craig Deering uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asylum of Fear op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asylum of Fear met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asylum of Fear downloaden

Het downloaden van Asylum of Fear is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asylum of Fear ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asylum of Fear streamen

Het streamen van Asylum of Fear heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asylum of Fear online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asylum of Fear kijkt. Ideaal!

Asylum of Fear torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asylum of Fear. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asylum of Fear trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asylum of Fear voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.