At Dere Tør
%
64

At Dere Tør

Kijk At Dere Tør

Moeite met waar je nou At Dere Tør moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Filmen tar utgangspunkt i en faktisk hendelse i Oslo i 1975. To 16 år gamle gutter har stjålet en bil og blir oppdaget av politiet. Etter en dramatisk biljakt forsøker guttene å stikke av til fots. En politimann trekker imidlertid våpen fra 20 meters hold og skyter den ene av guttene i ryggen slik at han dør. Filmen handler om Reinert, kammeraten til han som ble skutt. Reinert er ferdig med ungdomsskolen og arbeidsløs som de fleste av vennene. Han går å slenger, røyker litt dop, er sammen med gjengen og er misfornøyd. Egentlig ønsker han seg en jobb, ikke en slik drittjobb som moren har. Reinert møter Siri, en jente med fast jobb og mer bestemte meninger enn det som er vanlig i gjengen. Drapet på kalle har gjort Reinert mer samfunnsbevisst, Siri er med på å utvikle holdningene hans. Noe som er positivt for den kommende rettsaken.

At Dere Tør

Wil je At Dere Tør kijken? De movie vanuit 1980 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om At Dere Tør op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om At Dere Tør met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

At Dere Tør downloaden

Het downloaden van At Dere Tør is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je At Dere Tør ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

At Dere Tør streamen

Het streamen van At Dere Tør heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je At Dere Tør online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar At Dere Tør kijkt. Ideaal!

At Dere Tør torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van At Dere Tør. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

At Dere Tør trailer

Bekijk eerst even de trailer van At Dere Tør voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.