At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At Eternity's Gate

Moeite met waar je nou At Eternity's Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At Eternity's Gate

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly (genomineerd voor een Oscar), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de award won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik. De titel van de film komt van Van Goghs werk Op de drempel van de eeuwigheid (voltooid in 1890) dat in bezit is van het Kröller-Müller Museum.

Regisseur en acteurs

 • Julian Schnabel portrait

  Julian Schnabel

  Director

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  Actor

 • Rupert Friend portrait

  Rupert Friend

  Actor

 • Mads Mikkelsen portrait

  Mads Mikkelsen

  Actor

 • Mathieu Amalric portrait

  Mathieu Amalric

  Actor

 • Emmanuelle Seigner portrait

  Emmanuelle Seigner

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

Trailers

At Eternity's Gate

Wil je At Eternity's Gate kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

At Eternity's Gate streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je At Eternity's Gate niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je At Eternity's Gate zelfs gratis bekijken.

At Eternity's Gate downloaden

Wil je At Eternity's Gate ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je At Eternity's Gate overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

At Eternity's Gate torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van At Eternity's Gate is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

At Eternity's Gate trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of At Eternity's Gate de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.