At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At Eternity's Gate

Moeite met waar je nou At Eternity's Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At Eternity's Gate

Bekijk nog 17 bronnen

Weten in welke bioscopen At Eternity's Gate draait?

Samenvatting

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly (genomineerd voor een Oscar), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de award won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik. De titel van de film komt van Van Goghs werk Op de drempel van de eeuwigheid (voltooid in 1890) dat in bezit is van het Kröller-Müller Museum.

Regisseur en acteurs

 • Julian Schnabel portrait

  Julian Schnabel

  Director

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  Actor

 • Rupert Friend portrait

  Rupert Friend

  Actor

 • Mads Mikkelsen portrait

  Mads Mikkelsen

  Actor

 • Mathieu Amalric portrait

  Mathieu Amalric

  Actor

 • Emmanuelle Seigner portrait

  Emmanuelle Seigner

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

Trailers

At Eternity's Gate

Benieuwd naar At Eternity's Gate? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar At Eternity's Gate draait.

At Eternity's Gate in de bioscoop

At Eternity's Gate draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor At Eternity's Gate.

At Eternity's Gate streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra At Eternity's Gate te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat At Eternity's Gate een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je At Eternity's Gate zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

At Eternity's Gate torrent

Op zoek naar een torrent van At Eternity's Gate? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je At Eternity's Gate zonder zorgen.

At Eternity's Gate downloaden

Als At Eternity's Gate binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

At Eternity's Gate trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of At Eternity's Gate de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.