At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

Bekijk de trailer

Kijk At Eternity's Gate

Moeite met waar je nou At Eternity's Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly (genomineerd voor een Oscar), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de award won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik. De titel van de film komt van Van Goghs werk Op de drempel van de eeuwigheid (voltooid in 1890) dat in bezit is van het Kröller-Müller Museum.

Regisseur en acteurs

 • Julian Schnabel portrait

  Julian Schnabel

  Director

 • Willem Dafoe portrait

  Willem Dafoe

  Actor

 • Rupert Friend portrait

  Rupert Friend

  Actor

 • Mads Mikkelsen portrait

  Mads Mikkelsen

  Actor

 • Mathieu Amalric portrait

  Mathieu Amalric

  Actor

 • Emmanuelle Seigner portrait

  Emmanuelle Seigner

  Actor

 • Oscar Isaac portrait

  Oscar Isaac

  Actor

Trailers

At Eternity's Gate

Op zoek naar At Eternity's Gate? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

At Eternity's Gate streamen

Het streamen van movies als At Eternity's Gate heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als At Eternity's Gate waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je At Eternity's Gate dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

At Eternity's Gate downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als At Eternity's Gate te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

At Eternity's Gate torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

At Eternity's Gate trailer

Weet je nog niet zeker of At Eternity's Gate jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.