First Light
%
61

First Light

Nu kijken

Kijk First Light

Moeite met waar je nou First Light moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor First Light

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A high school senior, Alex Lainey, has an encounter with mysterious lights that appear over her small town. She soon develops dangerous, supernatural abilities and turns to her childhood friend Sean Terrel. The authorities target them and a chase ensues as officials try to discover the truth behind Alex's transformation.

Regisseur en acteurs

 • Jason Stone portrait

  Jason Stone

  Director

 • Stefanie Scott portait

  Stefanie Scott

  Alex Lainey

 • Théodore Pellerin portait

  Théodore Pellerin

  Sean Terrel

 • Saïd Taghmaoui portait

  Saïd Taghmaoui

  Cal

 • Kate Burton portait

  Kate Burton

  Kate

 • Kristin Booth portait

  Kristin Booth

  Sherri

 • Josh Cruddas portait

  Josh Cruddas

  Hector

 • James Wotherspoon portait

  James Wotherspoon

  Tom

 • Percy Hynes White portait

  Percy Hynes White

  Oscar

First Light

Zin om First Light lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om First Light te bekijken voor je op een rijtje.

First Light downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je First Light downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van First Light. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet First Light er ook in SD heel goed uit.

First Light streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je First Light net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je First Light hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je First Light helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

First Light torrent

Denk je dat je om First Light te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

First Light trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of First Light de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.