At First Sight
%
59

At First Sight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At First Sight

Moeite met waar je nou At First Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At First Sight

Samenvatting

Wanneer de bijna overspannen Amy, tijdens een verblijf in een kuuroord, letterlijk in de handen van masseur Virgil valt, is dat het begin van een bijzondere, maar complexe relatie. Virgil ziet de wereld anders dan anderen, want hij is blind. Als hij op aandringen van Amy een experimentele operatie ondergaat, krijgt hij zijn gezichtsvermogen terug, maar als snel blijkt dat iedere gift gepaard gaat met een prijs en dat ze hun relatie en de wereld om hen heen letterlijk met andere ogen zullen moeten aanschouwen.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portrait

  Irwin Winkler

  director

 • Laura Kirk portrait

  Laura Kirk

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Nathan Lane portrait

  Nathan Lane

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Steven Weber portrait

  Steven Weber

  actor

 • Kelly McGillis portrait

  Kelly McGillis

  actor

 • Mira Sorvino portrait

  Mira Sorvino

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Trailers

At First Sight

Wil je At First Sight kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1999 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

At First Sight streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je At First Sight niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je At First Sight zelfs gratis bekijken.

At First Sight downloaden

Wil je At First Sight ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je At First Sight overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

At First Sight torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van At First Sight is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

At First Sight trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of At First Sight de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.