At First Sight
%
59

At First Sight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At First Sight

Moeite met waar je nou At First Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At First Sight

Samenvatting

Wanneer de bijna overspannen Amy, tijdens een verblijf in een kuuroord, letterlijk in de handen van masseur Virgil valt, is dat het begin van een bijzondere, maar complexe relatie. Virgil ziet de wereld anders dan anderen, want hij is blind. Als hij op aandringen van Amy een experimentele operatie ondergaat, krijgt hij zijn gezichtsvermogen terug, maar als snel blijkt dat iedere gift gepaard gaat met een prijs en dat ze hun relatie en de wereld om hen heen letterlijk met andere ogen zullen moeten aanschouwen.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portrait

  Irwin Winkler

  director

 • Laura Kirk portrait

  Laura Kirk

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Nathan Lane portrait

  Nathan Lane

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Steven Weber portrait

  Steven Weber

  actor

 • Kelly McGillis portrait

  Kelly McGillis

  actor

 • Mira Sorvino portrait

  Mira Sorvino

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Trailers

At First Sight

Op zoek naar At First Sight? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

At First Sight streamen

Het streamen van movies als At First Sight heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als At First Sight waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je At First Sight dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

At First Sight downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als At First Sight te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

At First Sight torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

At First Sight trailer

Weet je nog niet zeker of At First Sight jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.