At First Sight
%
59

At First Sight

Bekijk de trailer

Kijk At First Sight

Moeite met waar je nou At First Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer de bijna overspannen Amy, tijdens een verblijf in een kuuroord, letterlijk in de handen van masseur Virgil valt, is dat het begin van een bijzondere, maar complexe relatie. Virgil ziet de wereld anders dan anderen, want hij is blind. Als hij op aandringen van Amy een experimentele operatie ondergaat, krijgt hij zijn gezichtsvermogen terug, maar als snel blijkt dat iedere gift gepaard gaat met een prijs en dat ze hun relatie en de wereld om hen heen letterlijk met andere ogen zullen moeten aanschouwen.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portrait

  Irwin Winkler

  director

 • Laura Kirk portrait

  Laura Kirk

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Nathan Lane portrait

  Nathan Lane

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Steven Weber portrait

  Steven Weber

  actor

 • Kelly McGillis portrait

  Kelly McGillis

  actor

 • Mira Sorvino portrait

  Mira Sorvino

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Trailers

At First Sight

Benieuwd naar At First Sight? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als At First Sight kunt bekijken.

At First Sight streamen

Wil je At First Sight streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je At First Sight gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

At First Sight downloaden

movies als At First Sight kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar At First Sight. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van At First Sight. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

At First Sight torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om At First Sight te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

At First Sight trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of At First Sight je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!