At First Sight
%
59

At First Sight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At First Sight

Moeite met waar je nou At First Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At First Sight

Samenvatting

Wanneer de bijna overspannen Amy, tijdens een verblijf in een kuuroord, letterlijk in de handen van masseur Virgil valt, is dat het begin van een bijzondere, maar complexe relatie. Virgil ziet de wereld anders dan anderen, want hij is blind. Als hij op aandringen van Amy een experimentele operatie ondergaat, krijgt hij zijn gezichtsvermogen terug, maar als snel blijkt dat iedere gift gepaard gaat met een prijs en dat ze hun relatie en de wereld om hen heen letterlijk met andere ogen zullen moeten aanschouwen.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portrait

  Irwin Winkler

  director

 • Laura Kirk portrait

  Laura Kirk

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Nathan Lane portrait

  Nathan Lane

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Steven Weber portrait

  Steven Weber

  actor

 • Kelly McGillis portrait

  Kelly McGillis

  actor

 • Mira Sorvino portrait

  Mira Sorvino

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Trailers

At First Sight

Wil je At First Sight kijken? De movie vanuit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om At First Sight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om At First Sight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

At First Sight downloaden

Het downloaden van At First Sight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je At First Sight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

At First Sight streamen

Het streamen van At First Sight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je At First Sight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar At First Sight kijkt. Ideaal!

At First Sight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van At First Sight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

At First Sight trailer

Bekijk eerst even de trailer van At First Sight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.