At First Sight
%
59

At First Sight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk At First Sight

Moeite met waar je nou At First Sight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor At First Sight

Samenvatting

Wanneer de bijna overspannen Amy, tijdens een verblijf in een kuuroord, letterlijk in de handen van masseur Virgil valt, is dat het begin van een bijzondere, maar complexe relatie. Virgil ziet de wereld anders dan anderen, want hij is blind. Als hij op aandringen van Amy een experimentele operatie ondergaat, krijgt hij zijn gezichtsvermogen terug, maar als snel blijkt dat iedere gift gepaard gaat met een prijs en dat ze hun relatie en de wereld om hen heen letterlijk met andere ogen zullen moeten aanschouwen.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portrait

  Irwin Winkler

  director

 • Laura Kirk portrait

  Laura Kirk

  actor

 • Ken Howard portrait

  Ken Howard

  actor

 • Nathan Lane portrait

  Nathan Lane

  actor

 • Bruce Davison portrait

  Bruce Davison

  actor

 • Steven Weber portrait

  Steven Weber

  actor

 • Kelly McGillis portrait

  Kelly McGillis

  actor

 • Mira Sorvino portrait

  Mira Sorvino

  actor

 • Val Kilmer portrait

  Val Kilmer

  actor

Trailers

At First Sight

At First Sight streamen

At First Sight streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

At First Sight downloaden

Zin om At First Sight te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als At First Sight te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

At First Sight torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als At First Sight makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

At First Sight trailer

Wil je er zeker van zijn dat At First Sight jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.