Atelier
%
77

Atelier

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atelier

Moeite met waar je nou Atelier moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atelier

Samenvatting

Een jonge mode-nerd krijgt een baan bij een duur Japans lingeriebedrijf maar ontdekt snel dat ze hulp nodig heeft om het te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Mirei Kiritani portait

  Mirei Kiritani

  Mayuko Tokita

 • Mao Daichi portait

  Mao Daichi

  Mayumi Nanjo

 • Mayuko Kawakita portrait

  Mayuko Kawakita

  Yuri Kouno

Trailers

Atelier

Wil je Atelier kijken? De movie van Mirei Kiritani uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atelier op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atelier met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atelier downloaden

Het downloaden van Atelier is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atelier ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atelier streamen

Het streamen van Atelier heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atelier online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atelier kijkt. Ideaal!

Atelier torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atelier. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atelier trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atelier voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.