Atelier
%
77

Atelier

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atelier

Moeite met waar je nou Atelier moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atelier

Samenvatting

Een jonge mode-nerd krijgt een baan bij een duur Japans lingeriebedrijf maar ontdekt snel dat ze hulp nodig heeft om het te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Mirei Kiritani portait

  Mirei Kiritani

  Mayuko Tokita

 • Mao Daichi portait

  Mao Daichi

  Mayumi Nanjo

 • Mayuko Kawakita portrait

  Mayuko Kawakita

  Yuri Kouno

Trailers

Atelier

Zin om Atelier lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Atelier te bekijken voor je op een rijtje.

Atelier downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Atelier downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atelier. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Atelier er ook in SD heel goed uit.

Atelier streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Atelier net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Atelier hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Atelier helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Atelier torrent

Denk je dat je om Atelier te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Atelier trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Atelier de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.