Atelier
%
77

Atelier

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atelier

Moeite met waar je nou Atelier moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atelier

Samenvatting

Een jonge mode-nerd krijgt een baan bij een duur Japans lingeriebedrijf maar ontdekt snel dat ze hulp nodig heeft om het te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Mirei Kiritani portait

  Mirei Kiritani

  Mayuko Tokita

 • Mao Daichi portait

  Mao Daichi

  Mayumi Nanjo

 • Mayuko Kawakita portrait

  Mayuko Kawakita

  Yuri Kouno

Trailers

Atelier

Atelier streamen

Atelier streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Atelier downloaden

Zin om Atelier te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Atelier te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Atelier torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Atelier makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Atelier trailer

Wil je er zeker van zijn dat Atelier jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.