Atithee
%
70

Atithee

Kijk Atithee

Moeite met waar je nou Atithee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Navendhu Kumar lives a poor lifestyle with his handicapped father, Mohan, housewife mom, two unmarried sisters, Leela and Rajni, a younger brother, Kundan, and a sweetheart in Meena. He works for Avinash Gupta, however, when differences occur, he is framed by Gupta for breaking and entering, arrested by the police, tried in Court, and exiled from the town for a period of 12 months. After he leaves, the family is almost destitute and are exploited by Gupta. Then some months later, a young man, Anand, comes to visit them, informing them that Navendhu has sent him. He gives them some money for day to day expenses, gets some clothes for everyone, and a wheelchair for Mohan. He arranges the marriage of Rajni with her boyfriend, Ajay, despite strong opposition from Gupta, and falls in love with Leela. What the Kumar family do not know is that Anand is a fugitive on the run from the police in Bombay, and he harbors a dark secret that will change their lives forever.

Atithee

Wil je Atithee kijken? De movie vanuit 1978 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atithee op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atithee met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atithee downloaden

Het downloaden van Atithee is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atithee ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atithee streamen

Het streamen van Atithee heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atithee online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atithee kijkt. Ideaal!

Atithee torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atithee. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atithee trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atithee voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.