Atlantic
%
65

Atlantic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atlantic

Moeite met waar je nou Atlantic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atlantic

Samenvatting

Fettah, een Marokkaanse surfer, reist langs de Atlantische kust naar Europa… op zijn windsurfplank. Hij maakt zo een reis van 750 kilometer, in een poging zijn leven zin te geven. Hoe verder de wind hem wegvoert van huis, hoe zwaarder de reis wordt en hoe meer hij beseft wat hij allemaal moet opgeven voor zijn droom.

Regisseur en acteurs

 • Jan-Willem van Ewijk portrait

  Jan-Willem van Ewijk

  Director

 • Fettah Ahllamara portrait

  Fettah Ahllamara

  Actor

 • Mohamed Majd portrait

  Mohamed Majd

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

Trailers

Atlantic

Zin om Atlantic lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Atlantic te bekijken voor je op een rijtje.

Atlantic downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Atlantic downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atlantic. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Atlantic er ook in SD heel goed uit.

Atlantic streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Atlantic net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Atlantic hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Atlantic helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Atlantic torrent

Denk je dat je om Atlantic te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Atlantic trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Atlantic de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.