Atlantic
%
65

Atlantic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atlantic

Moeite met waar je nou Atlantic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atlantic

Samenvatting

Fettah, een Marokkaanse surfer, reist langs de Atlantische kust naar Europa… op zijn windsurfplank. Hij maakt zo een reis van 750 kilometer, in een poging zijn leven zin te geven. Hoe verder de wind hem wegvoert van huis, hoe zwaarder de reis wordt en hoe meer hij beseft wat hij allemaal moet opgeven voor zijn droom.

Regisseur en acteurs

 • Jan-Willem van Ewijk portrait

  Jan-Willem van Ewijk

  Director

 • Fettah Ahllamara portrait

  Fettah Ahllamara

  Actor

 • Mohamed Majd portrait

  Mohamed Majd

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

Trailers

Atlantic

Veel gehoord over Atlantic en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Atlantic heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Atlantic streamen

Wil je Atlantic, de movie met Fettah Ahllamara, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Atlantic zelfs gratis kijken.

Atlantic downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Atlantic ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Atlantic er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Atlantic torrent

Op zoek naar een torrent van Atlantic? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Atlantic te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Atlantic trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Atlantic. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.