Atlantic
%
65

Atlantic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atlantic

Moeite met waar je nou Atlantic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atlantic

Samenvatting

Fettah, een Marokkaanse surfer, reist langs de Atlantische kust naar Europa… op zijn windsurfplank. Hij maakt zo een reis van 750 kilometer, in een poging zijn leven zin te geven. Hoe verder de wind hem wegvoert van huis, hoe zwaarder de reis wordt en hoe meer hij beseft wat hij allemaal moet opgeven voor zijn droom.

Regisseur en acteurs

 • Jan-Willem van Ewijk portrait

  Jan-Willem van Ewijk

  Director

 • Fettah Ahllamara portrait

  Fettah Ahllamara

  Actor

 • Mohamed Majd portrait

  Mohamed Majd

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

Trailers

Atlantic

Wil je Atlantic kijken? De movie van Jan-Willem van Ewijk uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atlantic op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atlantic met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atlantic downloaden

Het downloaden van Atlantic is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atlantic ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atlantic streamen

Het streamen van Atlantic heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atlantic online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atlantic kijkt. Ideaal!

Atlantic torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atlantic. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atlantic trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atlantic voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.