Atlantic
%
65

Atlantic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atlantic

Moeite met waar je nou Atlantic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atlantic

Samenvatting

Fettah, een Marokkaanse surfer, reist langs de Atlantische kust naar Europa… op zijn windsurfplank. Hij maakt zo een reis van 750 kilometer, in een poging zijn leven zin te geven. Hoe verder de wind hem wegvoert van huis, hoe zwaarder de reis wordt en hoe meer hij beseft wat hij allemaal moet opgeven voor zijn droom.

Regisseur en acteurs

 • Jan-Willem van Ewijk portrait

  Jan-Willem van Ewijk

  Director

 • Fettah Ahllamara portrait

  Fettah Ahllamara

  Actor

 • Mohamed Majd portrait

  Mohamed Majd

  Actor

 • Thekla Reuten portrait

  Thekla Reuten

  Actor

Trailers

Atlantic

Benieuwd naar Atlantic? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Atlantic kunt bekijken.

Atlantic streamen

Wil je Atlantic streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Atlantic gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Atlantic downloaden

movies als Atlantic kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Atlantic. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atlantic. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Atlantic torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Atlantic te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Atlantic trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Atlantic je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!