Atlantis - De verzonken stad
%
68

Atlantis - De verzonken stad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atlantis - De verzonken stad

Moeite met waar je nou Atlantis - De verzonken stad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atlantis - De verzonken stad

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Atlantis - De verzonken stad draait?

Samenvatting

In 1914 werkt Milo Tatch in de kelder van een museum. Niet zijn droomjob, want hij zou niets liever doen dan op zoek gaan naar het legendarische Atlantis, net zoals zijn grootvader dat deed. Maar op een dag denkt Milo dat hij een cruciale aanwijzing heeft ontcijferd. Plots gelooft de jongeman erin dat het mysterieuze Atlantis binnen zijn bereik ligt. Een excentrieke miljonair geeft hem voldoende geld om een ploeg te verzamelen en de expeditie naar de verzonken stad aan te vangen...

Regisseur en acteurs

 • Gary Trousdale portait

  Gary Trousdale

  Director

 • Kirk Wise portait

  Kirk Wise

  Director

 • Michael J. Fox portait

  Michael J. Fox

  Milo James Thatch

 • Corey Burton portait

  Corey Burton

  Gaetan 'The Mole' Moliere

 • Claudia Christian portait

  Claudia Christian

  Helga Katrina Sinclair

 • James Garner portait

  James Garner

  Commander Lyle Tiberius Rourke

 • John Mahoney portait

  John Mahoney

  Preston B. Whitmore

 • Phil Morris portait

  Phil Morris

  Dr. Joshua Strongbear Sweet

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  King Kashekim Nedakh

 • Don Novello portait

  Don Novello

  Vincenzo 'Vinny' Santorini

 • Jacqueline Obradors portait

  Jacqueline Obradors

  Audrey Rocio Ramirez

 • Florence Stanley portait

  Florence Stanley

  Wilhelmina Bertha Packard

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Fenton Q. Harcourt

 • Natalie Strom portrait

  Natalie Strom

  Young Kida

 • Cree Summer portait

  Cree Summer

  Princess 'Kida' Kidagakash

 • Jim Varney portait

  Jim Varney

  Jebidiah Allardyce 'Cookie' Farnsworth

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Additional Voices

Trailers

Atlantis - De verzonken stad

Benieuwd naar Atlantis - De verzonken stad? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Atlantis - De verzonken stad draait.

Atlantis - De verzonken stad in de bioscoop

Atlantis - De verzonken stad draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Atlantis - De verzonken stad.

Atlantis - De verzonken stad streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Atlantis - De verzonken stad te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Atlantis - De verzonken stad een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Atlantis - De verzonken stad zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Atlantis - De verzonken stad torrent

Op zoek naar een torrent van Atlantis - De verzonken stad? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Atlantis - De verzonken stad zonder zorgen.

Atlantis - De verzonken stad downloaden

Als Atlantis - De verzonken stad binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Atlantis - De verzonken stad trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Atlantis - De verzonken stad de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.