Atlantis: In Search of a Lost Continent
%
64

Atlantis: In Search of a Lost Continent

Bekijk de trailer

Kijk Atlantis: In Search of a Lost Continent

Moeite met waar je nou Atlantis: In Search of a Lost Continent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Host Richard Crenna reviews various theories on the existence of a site for the legendary Atlantis described by Plato and envisioned by mystic Edgar Cayce.

Regisseur en acteurs

 • Charles Berlitz portait

  Charles Berlitz

  Himself

 • Edgar Evans Cayce portait

  Edgar Evans Cayce

  Himself

 • David Childress portait

  David Childress

  Himself

 • Richard Crenna portait

  Richard Crenna

  Himself / Narrator

 • Christos Doumas portait

  Christos Doumas

  Himself

 • Christos Doumas portait

  Christos Doumas

  Village Leader

 • Graham Hancock portait

  Graham Hancock

  Himself

 • Anthony Kontaratos portait

  Anthony Kontaratos

  Himself

 • Floyd McCoy portait

  Floyd McCoy

  Himself

 • Sue McGeary portait

  Sue McGeary

  Herself

 • Douglas Richards portait

  Douglas Richards

  Himself

Trailers

Atlantis: In Search of a Lost Continent

Wil je Atlantis: In Search of a Lost Continent kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Atlantis: In Search of a Lost Continent streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Atlantis: In Search of a Lost Continent niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Atlantis: In Search of a Lost Continent zelfs gratis bekijken.

Atlantis: In Search of a Lost Continent downloaden

Wil je Atlantis: In Search of a Lost Continent ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Atlantis: In Search of a Lost Continent overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Atlantis: In Search of a Lost Continent torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Atlantis: In Search of a Lost Continent is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Atlantis: In Search of a Lost Continent trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Atlantis: In Search of a Lost Continent de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.