Atlantis: In Search of a Lost Continent
%
64

Atlantis: In Search of a Lost Continent

Bekijk de trailer

Kijk Atlantis: In Search of a Lost Continent

Moeite met waar je nou Atlantis: In Search of a Lost Continent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Host Richard Crenna reviews various theories on the existence of a site for the legendary Atlantis described by Plato and envisioned by mystic Edgar Cayce.

Regisseur en acteurs

 • Charles Berlitz portrait

  Charles Berlitz

  Himself

 • Edgar Evans Cayce portait

  Edgar Evans Cayce

  Himself

 • David Childress portait

  David Childress

  Himself

 • Richard Crenna portait

  Richard Crenna

  Himself / Narrator

 • Christos Doumas portrait

  Christos Doumas

  Himself

 • Christos Doumas portrait

  Christos Doumas

  Village Leader

 • Graham Hancock portait

  Graham Hancock

  Himself

 • Anthony Kontaratos portrait

  Anthony Kontaratos

  Himself

 • Floyd McCoy portrait

  Floyd McCoy

  Himself

 • Sue McGeary portrait

  Sue McGeary

  Herself

 • Douglas Richards portrait

  Douglas Richards

  Himself

Trailers

Atlantis: In Search of a Lost Continent

Op zoek naar Atlantis: In Search of a Lost Continent? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Atlantis: In Search of a Lost Continent streamen

Het streamen van movies als Atlantis: In Search of a Lost Continent heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Atlantis: In Search of a Lost Continent waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Atlantis: In Search of a Lost Continent dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Atlantis: In Search of a Lost Continent downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Atlantis: In Search of a Lost Continent te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Atlantis: In Search of a Lost Continent torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Atlantis: In Search of a Lost Continent trailer

Weet je nog niet zeker of Atlantis: In Search of a Lost Continent jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.