ATM
%
47

ATM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ATM

Moeite met waar je nou ATM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ATM

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Aan het eind van feestje op kantoor heeft David Hargrove eindelijk het lef om zijn mooie collega Emily Brandt aan te spreken. Ze besluiten om nog even wat te gaan drinken in de stad als David's aangeschoten collega Corey ook aanhaakt. Corey moet nog even pinnen dus maakt het drietal een nachtelijke stop bij een geldautomaat. De alledaagse handeling op een verlaten parkeerplaats loopt echter uit op een wanhopige strijd om te overleven wanneer een kerel in een grote parka jas voor het pinhokje opduikt. De onbekende man neemt dreigend plaats tussen hen en de auto en is van plan zijn dodelijke kat-en-muisspel tot aan het bittere eind uit te spelen…

Regisseur en acteurs

 • David Brooks portrait

  David Brooks

  Director

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Emily

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Corey

 • Brian Geraghty portait

  Brian Geraghty

  David

 • Aaron Hughes portrait

  Aaron Hughes

  Patrolman

 • Will Woytowich portait

  Will Woytowich

  Sargent

 • Steve Nagribianko portrait

  Steve Nagribianko

  BGP

 • Glen Thompson portrait

  Glen Thompson

  Harold

 • Robert Huculak portrait

  Robert Huculak

  Robert

Trailers

ATM

ATM streamen

ATM streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

ATM downloaden

Zin om ATM te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als ATM te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

ATM torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als ATM makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

ATM trailer

Wil je er zeker van zijn dat ATM jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.