ATM
%
47

ATM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ATM

Moeite met waar je nou ATM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ATM

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Aan het eind van feestje op kantoor heeft David Hargrove eindelijk het lef om zijn mooie collega Emily Brandt aan te spreken. Ze besluiten om nog even wat te gaan drinken in de stad als David's aangeschoten collega Corey ook aanhaakt. Corey moet nog even pinnen dus maakt het drietal een nachtelijke stop bij een geldautomaat. De alledaagse handeling op een verlaten parkeerplaats loopt echter uit op een wanhopige strijd om te overleven wanneer een kerel in een grote parka jas voor het pinhokje opduikt. De onbekende man neemt dreigend plaats tussen hen en de auto en is van plan zijn dodelijke kat-en-muisspel tot aan het bittere eind uit te spelen…

Regisseur en acteurs

 • David Brooks portrait

  David Brooks

  Director

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Emily

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Corey

 • Brian Geraghty portait

  Brian Geraghty

  David

 • Aaron Hughes portrait

  Aaron Hughes

  Patrolman

 • Will Woytowich portait

  Will Woytowich

  Sargent

 • Steve Nagribianko portrait

  Steve Nagribianko

  BGP

 • Glen Thompson portrait

  Glen Thompson

  Harold

 • Robert Huculak portrait

  Robert Huculak

  Robert

Trailers

ATM

Veel gehoord over ATM en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt ATM heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

ATM streamen

Wil je ATM, de movie met Alice Eve, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je ATM zelfs gratis kijken.

ATM downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je ATM ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet ATM er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

ATM torrent

Op zoek naar een torrent van ATM? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van ATM te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

ATM trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van ATM. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.