ATM
%
47

ATM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ATM

Moeite met waar je nou ATM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ATM

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Aan het eind van feestje op kantoor heeft David Hargrove eindelijk het lef om zijn mooie collega Emily Brandt aan te spreken. Ze besluiten om nog even wat te gaan drinken in de stad als David's aangeschoten collega Corey ook aanhaakt. Corey moet nog even pinnen dus maakt het drietal een nachtelijke stop bij een geldautomaat. De alledaagse handeling op een verlaten parkeerplaats loopt echter uit op een wanhopige strijd om te overleven wanneer een kerel in een grote parka jas voor het pinhokje opduikt. De onbekende man neemt dreigend plaats tussen hen en de auto en is van plan zijn dodelijke kat-en-muisspel tot aan het bittere eind uit te spelen…

Regisseur en acteurs

 • David Brooks portrait

  David Brooks

  Director

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Emily

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Corey

 • Brian Geraghty portait

  Brian Geraghty

  David

 • Aaron Hughes portrait

  Aaron Hughes

  Patrolman

 • Will Woytowich portait

  Will Woytowich

  Sargent

 • Steve Nagribianko portrait

  Steve Nagribianko

  BGP

 • Glen Thompson portrait

  Glen Thompson

  Harold

 • Robert Huculak portrait

  Robert Huculak

  Robert

Trailers

ATM

Op zoek naar ATM? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

ATM streamen

Het streamen van movies als ATM heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als ATM waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je ATM dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

ATM downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als ATM te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

ATM torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

ATM trailer

Weet je nog niet zeker of ATM jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.