ATM
%
47

ATM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ATM

Moeite met waar je nou ATM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ATM

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Aan het eind van feestje op kantoor heeft David Hargrove eindelijk het lef om zijn mooie collega Emily Brandt aan te spreken. Ze besluiten om nog even wat te gaan drinken in de stad als David's aangeschoten collega Corey ook aanhaakt. Corey moet nog even pinnen dus maakt het drietal een nachtelijke stop bij een geldautomaat. De alledaagse handeling op een verlaten parkeerplaats loopt echter uit op een wanhopige strijd om te overleven wanneer een kerel in een grote parka jas voor het pinhokje opduikt. De onbekende man neemt dreigend plaats tussen hen en de auto en is van plan zijn dodelijke kat-en-muisspel tot aan het bittere eind uit te spelen…

Regisseur en acteurs

 • David Brooks portrait

  David Brooks

  Director

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Emily

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Corey

 • Brian Geraghty portait

  Brian Geraghty

  David

 • Aaron Hughes portrait

  Aaron Hughes

  Patrolman

 • Will Woytowich portait

  Will Woytowich

  Sargent

 • Steve Nagribianko portrait

  Steve Nagribianko

  BGP

 • Glen Thompson portrait

  Glen Thompson

  Harold

 • Robert Huculak portrait

  Robert Huculak

  Robert

Trailers

ATM

Wil je ATM kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

ATM streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je ATM niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je ATM zelfs gratis bekijken.

ATM downloaden

Wil je ATM ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je ATM overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

ATM torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van ATM is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

ATM trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of ATM de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.