Atomic Mom
%
66

Atomic Mom

Kijk Atomic Mom

Moeite met waar je nou Atomic Mom moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Atomic Mom is a feature length documentary about two women, both mothers, who have very different experiences of the atom bomb. One is my mother, Pauline Silvia, who was a Navy biologist in the early 1950's and was sent to the Nevada Test Site where she witnessed five detonations. After decades of silence, she is in a crisis of conscience about the work she did. The other woman is Emiko Okada, a Hiroshima survivor who was eight years old when the bomb was dropped. Knowing the work that Pauline did, Emiko offers her an olive branch with a beautifully potent message of peace.

Atomic Mom

Wil je Atomic Mom kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Atomic Mom streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Atomic Mom niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Atomic Mom zelfs gratis bekijken.

Atomic Mom downloaden

Wil je Atomic Mom ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Atomic Mom overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Atomic Mom torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Atomic Mom is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Atomic Mom trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Atomic Mom de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.