Attack of the Hideopoid

Attack of the Hideopoid

Kijk Attack of the Hideopoid

Moeite met waar je nou Attack of the Hideopoid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Confined to his bed in an asylum for the criminally insane, Billy Boy Shrank is no ordinary man: he's a decomposing, moronic, telepathic cannibal. He's also a victim of unrequited love for Reena, an angry young punk, leader of a dedicated but fledgling all-girl rock group.

Regisseur en acteurs

 • Rick Werner Fahr portait

  Rick Werner Fahr

  Director

 • Pat Seabeck portait

  Pat Seabeck

  Billy Boy Shrank

 • Diana Robinette portait

  Diana Robinette

  Actor

 • Helen Halloran portait

  Helen Halloran

  Actor

 • Stephanie Barber portait

  Stephanie Barber

  Actor

 • Fred Hopkins portait

  Fred Hopkins

  Bruno Multrock

 • Rick Werner Fahr portait

  Rick Werner Fahr

  Actor

Attack of the Hideopoid

Wil je Attack of the Hideopoid kijken? De movie van Rick Werner Fahr uit 1990 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Attack of the Hideopoid op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Attack of the Hideopoid met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Attack of the Hideopoid downloaden

Het downloaden van Attack of the Hideopoid is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Attack of the Hideopoid ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Attack of the Hideopoid streamen

Het streamen van Attack of the Hideopoid heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Attack of the Hideopoid online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Attack of the Hideopoid kijkt. Ideaal!

Attack of the Hideopoid torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Attack of the Hideopoid. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Attack of the Hideopoid trailer

Bekijk eerst even de trailer van Attack of the Hideopoid voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.