Attack of the Hideopoid

Attack of the Hideopoid

Kijk Attack of the Hideopoid

Moeite met waar je nou Attack of the Hideopoid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Confined to his bed in an asylum for the criminally insane, Billy Boy Shrank is no ordinary man: he's a decomposing, moronic, telepathic cannibal. He's also a victim of unrequited love for Reena, an angry young punk, leader of a dedicated but fledgling all-girl rock group.

Regisseur en acteurs

 • Rick Werner Fahr portrait

  Rick Werner Fahr

  Director

 • Pat Seabeck portrait

  Pat Seabeck

  Billy Boy Shrank

 • Diana Robinette portrait

  Diana Robinette

  Actor

 • Helen Halloran portrait

  Helen Halloran

  Actor

 • Stephanie Barber portrait

  Stephanie Barber

  Actor

 • Fred Hopkins portrait

  Fred Hopkins

  Bruno Multrock

 • Rick Werner Fahr portrait

  Rick Werner Fahr

  Actor

Attack of the Hideopoid

Zin om Attack of the Hideopoid lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Attack of the Hideopoid te bekijken voor je op een rijtje.

Attack of the Hideopoid downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Attack of the Hideopoid downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Attack of the Hideopoid. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Attack of the Hideopoid er ook in SD heel goed uit.

Attack of the Hideopoid streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Attack of the Hideopoid net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Attack of the Hideopoid hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Attack of the Hideopoid helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Attack of the Hideopoid torrent

Denk je dat je om Attack of the Hideopoid te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Attack of the Hideopoid trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Attack of the Hideopoid de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.