Attack of the Killer Tomatoes
%
46

Attack of the Killer Tomatoes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Attack of the Killer Tomatoes

Moeite met waar je nou Attack of the Killer Tomatoes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Attack of the Killer Tomatoes

Samenvatting

A group of scientists band together to save the world from mutated tomatoes that KILL!

Regisseur en acteurs

 • John De Bello portait

  John De Bello

  Director

 • David Miller portait

  David Miller

  Mason Dixon

 • George Wilson portait

  George Wilson

  Jim Richardson

 • Sharon Taylor portait

  Sharon Taylor

  Lois Fairchild

 • J. Stephen Peace portait

  J. Stephen Peace

  Wilbur Finletter

 • Ernie Meyers portrait

  Ernie Meyers

  The President

 • Eric Christmas portait

  Eric Christmas

  Senator Polk

 • Jack Riley portait

  Jack Riley

  Salesman

 • Nigel Barber portait

  Nigel Barber

  Guard at Gate

 • John De Bello portait

  John De Bello

  Janitor / Charles White

 • Gregg Berger portait

  Gregg Berger

  Sergeant

 • Costa Dillon portait

  Costa Dillon

  Man in Library

Trailers

Attack of the Killer Tomatoes

Wil je Attack of the Killer Tomatoes kijken? De movie van John De Bello uit 1978 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Attack of the Killer Tomatoes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Attack of the Killer Tomatoes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Attack of the Killer Tomatoes downloaden

Het downloaden van Attack of the Killer Tomatoes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Attack of the Killer Tomatoes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Attack of the Killer Tomatoes streamen

Het streamen van Attack of the Killer Tomatoes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Attack of the Killer Tomatoes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Attack of the Killer Tomatoes kijkt. Ideaal!

Attack of the Killer Tomatoes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Attack of the Killer Tomatoes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Attack of the Killer Tomatoes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Attack of the Killer Tomatoes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.