Attenberg
%
62

Attenberg

Nu kijken

Kijk Attenberg

Moeite met waar je nou Attenberg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Attenberg

Samenvatting

De tweede speelfilm van Athina Rachel Tsangari is een ogenschijnlijk lichtvoetige vertelling over Marina, een jonge Griekse vrouw die openhartige gesprekken voert met haar vader en haar beste vriendin Bella. De ontmoetingen staan in het teken van de dood – de vader zal spoedig sterven aan kanker – én het leven: Marina, al 23 jaar oud, is vastbesloten zich te laten ontmaagden. Ondertussen ondergaat de vader berustend zijn chemokuur. Attenberg beleefde zijn première op het filmfestival van Venetië 2010 (competitieprogramma), waar hoofdrolspeelster Ariane Labed de prijs voor beste actrice in de wacht sleepte.

Regisseur en acteurs

 • Athina Rachel Tsangari portait

  Athina Rachel Tsangari

  Director

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Marina

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Engineer

 • Vangelis Mourikis portait

  Vangelis Mourikis

  Spyros

 • Evangelia Randou portait

  Evangelia Randou

  Bella

Attenberg

Veel gehoord over Attenberg en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Attenberg heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Attenberg streamen

Wil je Attenberg, de movie met Ariane Labed, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Attenberg zelfs gratis kijken.

Attenberg downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Attenberg ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Attenberg er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Attenberg torrent

Op zoek naar een torrent van Attenberg? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Attenberg te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Attenberg trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Attenberg. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.