Attenberg
%
62

Attenberg

Kijk Attenberg

Moeite met waar je nou Attenberg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De tweede speelfilm van Athina Rachel Tsangari is een ogenschijnlijk lichtvoetige vertelling over Marina, een jonge Griekse vrouw die openhartige gesprekken voert met haar vader en haar beste vriendin Bella. De ontmoetingen staan in het teken van de dood – de vader zal spoedig sterven aan kanker – én het leven: Marina, al 23 jaar oud, is vastbesloten zich te laten ontmaagden. Ondertussen ondergaat de vader berustend zijn chemokuur. Attenberg beleefde zijn première op het filmfestival van Venetië 2010 (competitieprogramma), waar hoofdrolspeelster Ariane Labed de prijs voor beste actrice in de wacht sleepte.

Regisseur en acteurs

 • Athina Rachel Tsangari portait

  Athina Rachel Tsangari

  Director

 • Ariane Labed portait

  Ariane Labed

  Marina

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Engineer

 • Vangelis Mourikis portait

  Vangelis Mourikis

  Spyros

 • Evangelia Randou portait

  Evangelia Randou

  Bella

Attenberg

Zin om Attenberg lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Attenberg te bekijken voor je op een rijtje.

Attenberg downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Attenberg downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Attenberg. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Attenberg er ook in SD heel goed uit.

Attenberg streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Attenberg net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Attenberg hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Attenberg helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Attenberg torrent

Denk je dat je om Attenberg te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Attenberg trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Attenberg de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.