Attila Marcel
%
70

Attila Marcel

Bekijk de trailer

Kijk Attila Marcel

Moeite met waar je nou Attila Marcel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Attila Marcel is de eerste live action film van Oscar genomineerd regisseur Sylvain Chomet ('Les Triplettes de Belleville') over de verlegen Paul (Guillaume Gouix, ‘The Returned’), een man die op dertigjarige leeftijd nog steeds bij zijn twee tantes woont in Parijs. Als tweejarige jongetje heeft hij iets meegemaakt wat zo heftig was dat er sindsdien geen woord meer over zijn lippen is gekomen. Afgesloten van de wereld leeft Paul in het kleine appartementje waar hij droomt van een leven als professioneel pianist, totdat hij zijn buurvrouw Madame Proust (Anne Le Ny, ‘Intouchables’) leert kennen. Deze excentrieke en grappige vrouw weet maar al te goed hoe ze van wat kruiden een bijzonder werkende thee kan maken die, gecombineerd met haar muziekspel, de meest onderdrukte herinneringen en gevoelens naar boven kan brengen. Dankzij haar heeft Paul de kans om erachter te komen wat er precies gebeurd is in zijn jeugd en de sleutel te vinden om zijn leven en ambitie nu eindelijk te omarmen.

Regisseur en acteurs

 • Sylvain Chomet portait

  Sylvain Chomet

  Director

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Paul / Attila Marcel

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Mrs. Proust

 • Bernadette Lafont portait

  Bernadette Lafont

  Aunt Annie

 • Hélène Vincent portait

  Hélène Vincent

  Aunt Anna

 • Luis Rego portait

  Luis Rego

  M. Coelho

 • Fanny Touron portrait

  Fanny Touron

  Anita

 • Kea Kaing portrait

  Kea Kaing

  Michelle

 • Jean-Claude Dreyfus portait

  Jean-Claude Dreyfus

  M. Kruzinsky

Trailers

Attila Marcel

Zin om Attila Marcel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Attila Marcel te bekijken voor je op een rijtje.

Attila Marcel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Attila Marcel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Attila Marcel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Attila Marcel er ook in SD heel goed uit.

Attila Marcel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Attila Marcel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Attila Marcel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Attila Marcel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Attila Marcel torrent

Denk je dat je om Attila Marcel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Attila Marcel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Attila Marcel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.