Atypical

Atypical

Nu kijken

Kijk Atypical

Moeite met waar je nou Atypical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Atypical

Samenvatting

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Regisseur en acteurs

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Sam

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Elsa

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Doug

 • Brigette Lundy-Paine portait

  Brigette Lundy-Paine

  Casey

 • Amy Okuda portait

  Amy Okuda

  Julia

 • Jenna Boyd portait

  Jenna Boyd

  Paige

Atypical

Wil je Atypical kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Atypical streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Atypical niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Atypical zelfs gratis bekijken.

Atypical downloaden

Wil je Atypical ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Atypical overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Atypical torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Atypical is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Atypical trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Atypical de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.