Atypical
%
90

Atypical

Nu kijken

Kijk Atypical

Moeite met waar je nou Atypical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atypical

Samenvatting

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Regisseur en acteurs

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Sam

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Elsa

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Doug

 • Brigette Lundy-Paine portrait

  Brigette Lundy-Paine

  Casey

 • Amy Okuda portait

  Amy Okuda

  Julia

 • Jenna Boyd portait

  Jenna Boyd

  Paige

Atypical

Benieuwd naar Atypical? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Atypical kunt bekijken.

Atypical streamen

Wil je Atypical streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Atypical gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Atypical downloaden

movies als Atypical kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Atypical. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atypical. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Atypical torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Atypical te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Atypical trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Atypical je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!