Atypical
%
90

Atypical

Nu kijken

Kijk Atypical

Moeite met waar je nou Atypical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atypical

Samenvatting

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Regisseur en acteurs

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Sam

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Elsa

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Doug

 • Brigette Lundy-Paine portrait

  Brigette Lundy-Paine

  Casey

 • Amy Okuda portait

  Amy Okuda

  Julia

 • Jenna Boyd portait

  Jenna Boyd

  Paige

Atypical

Zin om Atypical lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Atypical te bekijken voor je op een rijtje.

Atypical downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Atypical downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atypical. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Atypical er ook in SD heel goed uit.

Atypical streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Atypical net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Atypical hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Atypical helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Atypical torrent

Denk je dat je om Atypical te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Atypical trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Atypical de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.