Atypical
%
90

Atypical

Nu kijken

Kijk Atypical

Moeite met waar je nou Atypical moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atypical

Samenvatting

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Regisseur en acteurs

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Sam

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Elsa

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Doug

 • Brigette Lundy-Paine portrait

  Brigette Lundy-Paine

  Casey

 • Amy Okuda portait

  Amy Okuda

  Julia

 • Jenna Boyd portait

  Jenna Boyd

  Paige

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Atypical

Veel gehoord over Atypical en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Atypical heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Atypical streamen

Wil je Atypical, de movie met Keir Gilchrist, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Atypical zelfs gratis kijken.

Atypical downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Atypical ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Atypical er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Atypical torrent

Op zoek naar een torrent van Atypical? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Atypical te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Atypical trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Atypical. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.