Au cigogne!
%
74

Au cigogne!

Kijk Au cigogne!

Moeite met waar je nou Au cigogne! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een Nederlands gezin beleeft zijn laatste, lange dag van de vakantie op een camping in Frankrijk. Het eens zo hechte gezin lijkt uit elkaar te vallen, door een verschil in interesses en inzichten. Oudste zoon Casper worstelt met het vooruitzicht te moeten gaan studeren, puberdochter Lucy met haar verlangen seksueel ook mee te tellen. Dan is er jongste zoon Thomas, bij wie de hormonen danig opspelen; moeder Jeanne twijfelt aan haar aantrekkelijkheid en vader Aad - die zijn pogingen het gezin bijeen te houden ten langen leste opgeeft - gaat alleen op avontuur. Elk van de gezinsleden beleeft de laatste dag van de vakantie - of de eerste dag van een nieuw bestaan - op zijn of haar eigen manier. Grote thema's uit het leven worden in deze subtiele komedie op een onnadrukkelijke manier aan de orde gesteld.

Au cigogne!

Wil je Au cigogne! kijken? De movie vanuit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Au cigogne! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Au cigogne! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Au cigogne! downloaden

Het downloaden van Au cigogne! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Au cigogne! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Au cigogne! streamen

Het streamen van Au cigogne! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Au cigogne! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Au cigogne! kijkt. Ideaal!

Au cigogne! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Au cigogne!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Au cigogne! trailer

Bekijk eerst even de trailer van Au cigogne! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.