Au revoir là-haut
%
64

Au revoir là-haut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Au revoir là-haut

Moeite met waar je nou Au revoir là-haut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Au revoir là-haut

Samenvatting

Na de Eerste Wereldoorlog te midden van de verwoestingen proberen de vrienden Albert en Édouard, soldaten die de verschrikkingen van de loopgraven meemaakten, hun gewone leven weer op te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Director

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Pauline

 • Laurent Baffie portait

  Laurent Baffie

  Pradelle

 • Émilie Dequenne portait

  Émilie Dequenne

  Madeleine

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Actor

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Actor

 • Padrig Vion portrait

  Padrig Vion

  Actor

 • Jonathan Louis portait

  Jonathan Louis

  Actor

Trailers

Au revoir là-haut

Op zoek naar Au revoir là-haut? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Au revoir là-haut streamen

Het streamen van movies als Au revoir là-haut heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Au revoir là-haut waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Au revoir là-haut dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Au revoir là-haut downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Au revoir là-haut te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Au revoir là-haut torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Au revoir là-haut trailer

Weet je nog niet zeker of Au revoir là-haut jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.