Au revoir là-haut
%
64

Au revoir là-haut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Au revoir là-haut

Moeite met waar je nou Au revoir là-haut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Au revoir là-haut

Samenvatting

Na de Eerste Wereldoorlog te midden van de verwoestingen proberen de vrienden Albert en Édouard, soldaten die de verschrikkingen van de loopgraven meemaakten, hun gewone leven weer op te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Director

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Pauline

 • Laurent Baffie portait

  Laurent Baffie

  Pradelle

 • Émilie Dequenne portait

  Émilie Dequenne

  Madeleine

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Actor

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Actor

 • Padrig Vion portrait

  Padrig Vion

  Actor

 • Jonathan Louis portait

  Jonathan Louis

  Actor

Trailers

Au revoir là-haut

Benieuwd naar Au revoir là-haut? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Au revoir là-haut kunt bekijken.

Au revoir là-haut streamen

Wil je Au revoir là-haut streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Au revoir là-haut gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Au revoir là-haut downloaden

movies als Au revoir là-haut kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Au revoir là-haut. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Au revoir là-haut. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Au revoir là-haut torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Au revoir là-haut te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Au revoir là-haut trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Au revoir là-haut je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!