Au revoir là-haut
%
64

Au revoir là-haut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Au revoir là-haut

Moeite met waar je nou Au revoir là-haut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Au revoir là-haut

Samenvatting

Na de Eerste Wereldoorlog te midden van de verwoestingen proberen de vrienden Albert en Édouard, soldaten die de verschrikkingen van de loopgraven meemaakten, hun gewone leven weer op te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Director

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Pauline

 • Laurent Baffie portait

  Laurent Baffie

  Pradelle

 • Émilie Dequenne portait

  Émilie Dequenne

  Madeleine

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Actor

 • Albert Dupontel portait

  Albert Dupontel

  Actor

 • Padrig Vion portrait

  Padrig Vion

  Actor

 • Jonathan Louis portait

  Jonathan Louis

  Actor

Trailers

Au revoir là-haut

Benieuwd naar Au revoir là-haut? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Au revoir là-haut draait.

Au revoir là-haut in de bioscoop

Au revoir là-haut draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Au revoir là-haut.

Au revoir là-haut streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Au revoir là-haut te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Au revoir là-haut een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Au revoir là-haut zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Au revoir là-haut torrent

Op zoek naar een torrent van Au revoir là-haut? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Au revoir là-haut zonder zorgen.

Au revoir là-haut downloaden

Als Au revoir là-haut binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Au revoir là-haut trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Au revoir là-haut de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.