Au service de la France
%
77

Au service de la France

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Au service de la France

Moeite met waar je nou Au service de la France moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Au service de la France

Samenvatting

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1960 gaat André Merlaux werken bij de Franse geheime dienst, waar hij zowel buitenlandse als bureaucratische vijanden krijgt.

Regisseur en acteurs

 • Karim Barras portait

  Karim Barras

  Jacquard

 • Hugo Becker portait

  Hugo Becker

  André Merlaux

 • Wilfred Benaïche portait

  Wilfred Benaïche

  Le Colonel

 • Christophe Kourotchkine portait

  Christophe Kourotchkine

  Moïse

 • Bruno Paviot portait

  Bruno Paviot

  Moulinier

 • Jean-Édouard Bodziak portait

  Jean-Édouard Bodziak

  Calot

 • Mathilde Warnier portait

  Mathilde Warnier

  Sophie

 • Joséphine de la Baume portait

  Joséphine de la Baume

  Clayborne

 • Marie-Julie Baup portait

  Marie-Julie Baup

  Nathalie

 • Antoine Gouy portait

  Antoine Gouy

  Chiolet

Trailers

Au service de la France

Op zoek naar Au service de la France? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Au service de la France streamen

Het streamen van movies als Au service de la France heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Au service de la France waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Au service de la France dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Au service de la France downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Au service de la France te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Au service de la France torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Au service de la France trailer

Weet je nog niet zeker of Au service de la France jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.