A Very Secret Service

A Very Secret Service

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Very Secret Service

Moeite met waar je nou A Very Secret Service moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Very Secret Service

Samenvatting

Comedyserie over de Franse inlichtingendienst tijdens de jaren zestig. De 23-jarige stagiair Merlaux wordt opgeleid door drie ervaren agenten.

Regisseur en acteurs

 • Karim Barras portrait

  Karim Barras

  Jacquard

 • Hugo Becker portait

  Hugo Becker

  André Merlaux

 • Wilfred Benaïche portait

  Wilfred Benaïche

  Le Colonel

 • Christophe Kourotchkine portrait

  Christophe Kourotchkine

  Moïse

 • Bruno Paviot portrait

  Bruno Paviot

  Moulinier

 • Jean-Édouard Bodziak portait

  Jean-Édouard Bodziak

  Calot

 • Mathilde Warnier portait

  Mathilde Warnier

  Sophie

 • Joséphine de la Baume portait

  Joséphine de la Baume

  Clayborne

 • Marie-Julie Baup portait

  Marie-Julie Baup

  Nathalie

 • Antoine Gouy portrait

  Antoine Gouy

  Chiolet

Trailers

A Very Secret Service

Wil je A Very Secret Service kijken? De movie van Karim Barras uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Very Secret Service op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Very Secret Service met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Very Secret Service downloaden

Het downloaden van A Very Secret Service is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Very Secret Service ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Very Secret Service streamen

Het streamen van A Very Secret Service heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Very Secret Service online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Very Secret Service kijkt. Ideaal!

A Very Secret Service torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Very Secret Service. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Very Secret Service trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Very Secret Service voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.