Audioslave
%
71

Audioslave

Kijk Audioslave

Moeite met waar je nou Audioslave moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Audioslave is the name of a DVD EP by American rock supergroup Audioslave, released in 2003. It contains the three videos the band had made up to that point, "Cochise", directed by Mark Romanek, "Like a Stone", directed by Meiert Avis, and "Show Me How to Live", directed by Richard C. Sarafian. Bonus material includes two songs performed live on the Late Show with David Letterman in New York on November 25, 2002 plus rare behind-the-scenes footage. The DVD was certified Gold by the RIAA in 2004.

Audioslave

Zin om Audioslave lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Audioslave te bekijken voor je op een rijtje.

Audioslave downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Audioslave downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Audioslave. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Audioslave er ook in SD heel goed uit.

Audioslave streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Audioslave net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Audioslave hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Audioslave helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Audioslave torrent

Denk je dat je om Audioslave te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Audioslave trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Audioslave de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.