Audrey
%
81

Audrey

Kijk Audrey

Moeite met waar je nou Audrey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Audrey" is a unique comedy chronicling an hour in the life of Audrey, a hopeful yet terribly insecure romantic: hopeful because she is about to have the all-important third date with Gene, a man who may prove to be the love of her life; and insecure because she lives in secret terror that she isn't good enough for anyone. Tensions mount and explode into the very real world around her. Audrey finds the strength and courage she never imagined she had, triumphing in touching and unexpected ways.

Audrey

Audrey streamen

Audrey streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Audrey downloaden

Zin om Audrey te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Audrey te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Audrey torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Audrey makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Audrey trailer

Wil je er zeker van zijn dat Audrey jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.