Audrie and Daisy
%
73

Audrie and Daisy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Audrie and Daisy

Moeite met waar je nou Audrie and Daisy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Audrie and Daisy

Samenvatting

In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.

Regisseur en acteurs

  • Bonni Cohen portrait

    Bonni Cohen

    director

  • Jon Shenk portrait

    Jon Shenk

    director

Trailers

Audrie and Daisy

Benieuwd naar Audrie and Daisy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Audrie and Daisy kunt bekijken.

Audrie and Daisy streamen

Wil je Audrie and Daisy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Audrie and Daisy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Audrie and Daisy downloaden

movies als Audrie and Daisy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Audrie and Daisy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Audrie and Daisy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Audrie and Daisy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Audrie and Daisy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Audrie and Daisy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Audrie and Daisy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!