Audrie & Daisy
%
73

Audrie & Daisy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Audrie & Daisy

Moeite met waar je nou Audrie & Daisy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Audrie & Daisy

Samenvatting

In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.

Regisseur en acteurs

  • Bonni Cohen portrait

    Bonni Cohen

    director

  • Jon Shenk portrait

    Jon Shenk

    director

Trailers

Audrie & Daisy

Op zoek naar Audrie & Daisy? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Audrie & Daisy streamen

Het streamen van movies als Audrie & Daisy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Audrie & Daisy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Audrie & Daisy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Audrie & Daisy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Audrie & Daisy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Audrie & Daisy torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Audrie & Daisy trailer

Weet je nog niet zeker of Audrie & Daisy jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.