Audrie and Daisy
%
73

Audrie and Daisy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Audrie and Daisy

Moeite met waar je nou Audrie and Daisy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Audrie and Daisy

Samenvatting

In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.

Regisseur en acteurs

  • Bonni Cohen portrait

    Bonni Cohen

    director

  • Jon Shenk portrait

    Jon Shenk

    director

Trailers

Audrie and Daisy

Veel gehoord over Audrie and Daisy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Audrie and Daisy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Audrie and Daisy streamen

Wil je Audrie and Daisy, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Audrie and Daisy zelfs gratis kijken.

Audrie and Daisy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Audrie and Daisy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Audrie and Daisy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Audrie and Daisy torrent

Op zoek naar een torrent van Audrie and Daisy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Audrie and Daisy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Audrie and Daisy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Audrie and Daisy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.