August
%
60

August

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August

Moeite met waar je nou August moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August

Samenvatting

Tijdens een brandende zomer in Los Angeles lopen de emoties hoog op als de bloeiende relatie tussen Jonathan en Raul op de proef wordt gesteld. Jonathan ontvangt een bericht dat zijn vroegere geliefde, Troy, terug is in Los Angeles, na jaren in Barcelona gewoond te hebben. Een schijnbaar onschuldig afspraakje met Troy verstoort het leven van de geliefden Jonathan en Raul. Jonathan heeft nog verborgen gevoelens en verlangens voor Troy. Ze krijgen een passievolle affaire wat leidt tot een verwarrend web van keuzes die alle drie de mannen moeten maken voor de liefde.

Regisseur en acteurs

 • Eldar Rapaport portrait

  Eldar Rapaport

  Director

 • Murray Bartlett portait

  Murray Bartlett

  Troy

 • Daniel Dugan portrait

  Daniel Dugan

  Jonathan

 • Adrian Gonzalez portait

  Adrian Gonzalez

  Raul

Trailers

August

Benieuwd naar August? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als August kunt bekijken.

August streamen

Wil je August streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je August gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

August downloaden

movies als August kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar August. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

August torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om August te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

August trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of August je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!