August
%
60

August

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August

Moeite met waar je nou August moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August

Samenvatting

Tijdens een brandende zomer in Los Angeles lopen de emoties hoog op als de bloeiende relatie tussen Jonathan en Raul op de proef wordt gesteld. Jonathan ontvangt een bericht dat zijn vroegere geliefde, Troy, terug is in Los Angeles, na jaren in Barcelona gewoond te hebben. Een schijnbaar onschuldig afspraakje met Troy verstoort het leven van de geliefden Jonathan en Raul. Jonathan heeft nog verborgen gevoelens en verlangens voor Troy. Ze krijgen een passievolle affaire wat leidt tot een verwarrend web van keuzes die alle drie de mannen moeten maken voor de liefde.

Regisseur en acteurs

 • Eldar Rapaport portrait

  Eldar Rapaport

  Director

 • Murray Bartlett portait

  Murray Bartlett

  Troy

 • Daniel Dugan portrait

  Daniel Dugan

  Jonathan

 • Adrian Gonzalez portait

  Adrian Gonzalez

  Raul

Trailers

August

Wil je August kijken? De movie van Eldar Rapaport uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om August op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om August met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

August downloaden

Het downloaden van August is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je August ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

August streamen

Het streamen van August heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je August online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar August kijkt. Ideaal!

August torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van August. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

August trailer

Bekijk eerst even de trailer van August voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.