August
%
60

August

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August

Moeite met waar je nou August moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August

Samenvatting

Tijdens een brandende zomer in Los Angeles lopen de emoties hoog op als de bloeiende relatie tussen Jonathan en Raul op de proef wordt gesteld. Jonathan ontvangt een bericht dat zijn vroegere geliefde, Troy, terug is in Los Angeles, na jaren in Barcelona gewoond te hebben. Een schijnbaar onschuldig afspraakje met Troy verstoort het leven van de geliefden Jonathan en Raul. Jonathan heeft nog verborgen gevoelens en verlangens voor Troy. Ze krijgen een passievolle affaire wat leidt tot een verwarrend web van keuzes die alle drie de mannen moeten maken voor de liefde.

Regisseur en acteurs

 • Eldar Rapaport portrait

  Eldar Rapaport

  Director

 • Murray Bartlett portait

  Murray Bartlett

  Troy

 • Daniel Dugan portrait

  Daniel Dugan

  Jonathan

 • Adrian Gonzalez portait

  Adrian Gonzalez

  Raul

Trailers

August

Veel gehoord over August en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt August heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

August streamen

Wil je August, de movie met Murray Bartlett, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je August zelfs gratis kijken.

August downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je August ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet August er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

August torrent

Op zoek naar een torrent van August? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van August te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

August trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van August. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.