August
%
60

August

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August

Moeite met waar je nou August moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August

Samenvatting

Tijdens een brandende zomer in Los Angeles lopen de emoties hoog op als de bloeiende relatie tussen Jonathan en Raul op de proef wordt gesteld. Jonathan ontvangt een bericht dat zijn vroegere geliefde, Troy, terug is in Los Angeles, na jaren in Barcelona gewoond te hebben. Een schijnbaar onschuldig afspraakje met Troy verstoort het leven van de geliefden Jonathan en Raul. Jonathan heeft nog verborgen gevoelens en verlangens voor Troy. Ze krijgen een passievolle affaire wat leidt tot een verwarrend web van keuzes die alle drie de mannen moeten maken voor de liefde.

Regisseur en acteurs

 • Eldar Rapaport portrait

  Eldar Rapaport

  Director

 • Murray Bartlett portait

  Murray Bartlett

  Troy

 • Daniel Dugan portrait

  Daniel Dugan

  Jonathan

 • Adrian Gonzalez portait

  Adrian Gonzalez

  Raul

Trailers

August

Zin om August lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om August te bekijken voor je op een rijtje.

August downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je August downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet August er ook in SD heel goed uit.

August streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je August net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je August hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je August helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

August torrent

Denk je dat je om August te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

August trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of August de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.