August: Osage County
%
72

August: Osage County

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August: Osage County

Moeite met waar je nou August: Osage County moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August: Osage County

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In AUGUST: OSAGE COUNTY, een zwart-komisch drama met een absolute topcast, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin. Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef.

Regisseur en acteurs

 • John Wells portait

  John Wells

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Violet Weston

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Barbara Weston

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Charles Aiken

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Bill Fordham

 • Margo Martindale portait

  Margo Martindale

  Mattie Fae Aiken

 • Sam Shepard portait

  Sam Shepard

  Beverly Weston

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Steve Huberbrecht

 • Julianne Nicholson portait

  Julianne Nicholson

  Ivy Weston

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Karen Weston

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Jean Fordham

 • Misty Upham portait

  Misty Upham

  Johnna Monevata

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Little Charles Aiken

 • Will Coffey portrait

  Will Coffey

  Sheriff Deon Gilbeau

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Dr. Burke

Trailers

August: Osage County

Zin om August: Osage County lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om August: Osage County te bekijken voor je op een rijtje.

August: Osage County downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je August: Osage County downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August: Osage County. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet August: Osage County er ook in SD heel goed uit.

August: Osage County streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je August: Osage County net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je August: Osage County hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je August: Osage County helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

August: Osage County torrent

Denk je dat je om August: Osage County te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

August: Osage County trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of August: Osage County de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.