August: Osage County
%
72

August: Osage County

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August: Osage County

Moeite met waar je nou August: Osage County moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August: Osage County

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In AUGUST: OSAGE COUNTY, een zwart-komisch drama met een absolute topcast, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin. Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef.

Regisseur en acteurs

 • John Wells portait

  John Wells

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Violet Weston

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Barbara Weston

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Charles Aiken

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Bill Fordham

 • Margo Martindale portait

  Margo Martindale

  Mattie Fae Aiken

 • Sam Shepard portait

  Sam Shepard

  Beverly Weston

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Steve Huberbrecht

 • Julianne Nicholson portait

  Julianne Nicholson

  Ivy Weston

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Karen Weston

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Jean Fordham

 • Misty Upham portait

  Misty Upham

  Johnna Monevata

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Little Charles Aiken

 • Will Coffey portrait

  Will Coffey

  Sheriff Deon Gilbeau

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Dr. Burke

Trailers

August: Osage County

Wil je August: Osage County kijken? De movie van John Wells uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om August: Osage County op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om August: Osage County met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

August: Osage County downloaden

Het downloaden van August: Osage County is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je August: Osage County ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

August: Osage County streamen

Het streamen van August: Osage County heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je August: Osage County online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar August: Osage County kijkt. Ideaal!

August: Osage County torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van August: Osage County. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

August: Osage County trailer

Bekijk eerst even de trailer van August: Osage County voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.