August: Osage County
%
72

August: Osage County

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August: Osage County

Moeite met waar je nou August: Osage County moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August: Osage County

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In AUGUST: OSAGE COUNTY, een zwart-komisch drama met een absolute topcast, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin. Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef.

Regisseur en acteurs

 • John Wells portait

  John Wells

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Violet Weston

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Barbara Weston

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Charles Aiken

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Bill Fordham

 • Margo Martindale portait

  Margo Martindale

  Mattie Fae Aiken

 • Sam Shepard portait

  Sam Shepard

  Beverly Weston

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Steve Huberbrecht

 • Julianne Nicholson portait

  Julianne Nicholson

  Ivy Weston

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Karen Weston

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Jean Fordham

 • Misty Upham portait

  Misty Upham

  Johnna Monevata

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Little Charles Aiken

 • Will Coffey portrait

  Will Coffey

  Sheriff Deon Gilbeau

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Dr. Burke

Trailers

August: Osage County

Benieuwd naar August: Osage County? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als August: Osage County kunt bekijken.

August: Osage County streamen

Wil je August: Osage County streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je August: Osage County gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

August: Osage County downloaden

movies als August: Osage County kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar August: Osage County. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August: Osage County. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

August: Osage County torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om August: Osage County te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

August: Osage County trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of August: Osage County je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!