August: Osage County
%
72

August: Osage County

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August: Osage County

Moeite met waar je nou August: Osage County moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August: Osage County

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In AUGUST: OSAGE COUNTY, een zwart-komisch drama met een absolute topcast, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin. Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef.

Regisseur en acteurs

 • John Wells portait

  John Wells

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Violet Weston

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Barbara Weston

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Charles Aiken

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Bill Fordham

 • Margo Martindale portait

  Margo Martindale

  Mattie Fae Aiken

 • Sam Shepard portait

  Sam Shepard

  Beverly Weston

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Steve Huberbrecht

 • Julianne Nicholson portait

  Julianne Nicholson

  Ivy Weston

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Karen Weston

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Jean Fordham

 • Misty Upham portait

  Misty Upham

  Johnna Monevata

 • Benedict Cumberbatch portait

  Benedict Cumberbatch

  Little Charles Aiken

 • Will Coffey portrait

  Will Coffey

  Sheriff Deon Gilbeau

 • Newell Alexander portait

  Newell Alexander

  Dr. Burke

Trailers

August: Osage County

Op zoek naar August: Osage County? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

August: Osage County streamen

Het streamen van movies als August: Osage County heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als August: Osage County waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je August: Osage County dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

August: Osage County downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als August: Osage County te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

August: Osage County torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

August: Osage County trailer

Weet je nog niet zeker of August: Osage County jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.