August Rush
%
75

August Rush

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August Rush

Moeite met waar je nou August Rush moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August Rush

Samenvatting

De elfjarige weesjongen Evans is een muzikaal wonderkind. Hij is ervan overtuigd dat zijn ouders nog leven en loopt weg uit het weeshuis. Ook zijn ouders Louis en Lyla die verteld werd dat hun kind doodgeboren werd hebben het gevoel dat hen in New York een belangrijke ontmoeting wacht.

Regisseur en acteurs

 • Kirsten Sheridan portrait

  Kirsten Sheridan

  director

 • Aaron Staton portrait

  Aaron Staton

  actor

 • Leon Thomas III portrait

  Leon Thomas III

  actor

 • Mykelti Williamson portrait

  Mykelti Williamson

  actor

 • Marian Seldes portrait

  Marian Seldes

  actor

 • William Sadler portrait

  William Sadler

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jonathan Rhys Meyers portrait

  Jonathan Rhys Meyers

  actor

 • Keri Russell portrait

  Keri Russell

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

Trailers

August Rush

Veel gehoord over August Rush en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt August Rush heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

August Rush streamen

Wil je August Rush, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je August Rush zelfs gratis kijken.

August Rush downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je August Rush ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet August Rush er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

August Rush torrent

Op zoek naar een torrent van August Rush? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van August Rush te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

August Rush trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van August Rush. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.