August Rush
%
75

August Rush

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August Rush

Moeite met waar je nou August Rush moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August Rush

Samenvatting

De elfjarige weesjongen Evans is een muzikaal wonderkind. Hij is ervan overtuigd dat zijn ouders nog leven en loopt weg uit het weeshuis. Ook zijn ouders Louis en Lyla die verteld werd dat hun kind doodgeboren werd hebben het gevoel dat hen in New York een belangrijke ontmoeting wacht.

Regisseur en acteurs

 • Kirsten Sheridan portrait

  Kirsten Sheridan

  director

 • Aaron Staton portrait

  Aaron Staton

  actor

 • Leon Thomas III portrait

  Leon Thomas III

  actor

 • Mykelti Williamson portrait

  Mykelti Williamson

  actor

 • Marian Seldes portrait

  Marian Seldes

  actor

 • William Sadler portrait

  William Sadler

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jonathan Rhys Meyers portrait

  Jonathan Rhys Meyers

  actor

 • Keri Russell portrait

  Keri Russell

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

Trailers

August Rush

Zin om August Rush lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om August Rush te bekijken voor je op een rijtje.

August Rush downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je August Rush downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August Rush. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet August Rush er ook in SD heel goed uit.

August Rush streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je August Rush net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je August Rush hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je August Rush helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

August Rush torrent

Denk je dat je om August Rush te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

August Rush trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of August Rush de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.