August Rush
%
75

August Rush

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August Rush

Moeite met waar je nou August Rush moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August Rush

Samenvatting

De elfjarige weesjongen Evans is een muzikaal wonderkind. Hij is ervan overtuigd dat zijn ouders nog leven en loopt weg uit het weeshuis. Ook zijn ouders Louis en Lyla die verteld werd dat hun kind doodgeboren werd hebben het gevoel dat hen in New York een belangrijke ontmoeting wacht.

Regisseur en acteurs

 • Kirsten Sheridan portrait

  Kirsten Sheridan

  director

 • Aaron Staton portrait

  Aaron Staton

  actor

 • Leon Thomas III portrait

  Leon Thomas III

  actor

 • Mykelti Williamson portrait

  Mykelti Williamson

  actor

 • Marian Seldes portrait

  Marian Seldes

  actor

 • William Sadler portrait

  William Sadler

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jonathan Rhys Meyers portrait

  Jonathan Rhys Meyers

  actor

 • Keri Russell portrait

  Keri Russell

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

Trailers

August Rush

Op zoek naar August Rush? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

August Rush streamen

Het streamen van movies als August Rush heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als August Rush waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je August Rush dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

August Rush downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als August Rush te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

August Rush torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

August Rush trailer

Weet je nog niet zeker of August Rush jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.