August Rush
%
75

August Rush

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk August Rush

Moeite met waar je nou August Rush moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor August Rush

Samenvatting

De elfjarige weesjongen Evans is een muzikaal wonderkind. Hij is ervan overtuigd dat zijn ouders nog leven en loopt weg uit het weeshuis. Ook zijn ouders Louis en Lyla die verteld werd dat hun kind doodgeboren werd hebben het gevoel dat hen in New York een belangrijke ontmoeting wacht.

Regisseur en acteurs

 • Kirsten Sheridan portrait

  Kirsten Sheridan

  director

 • Aaron Staton portrait

  Aaron Staton

  actor

 • Leon Thomas III portrait

  Leon Thomas III

  actor

 • Mykelti Williamson portrait

  Mykelti Williamson

  actor

 • Marian Seldes portrait

  Marian Seldes

  actor

 • William Sadler portrait

  William Sadler

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jonathan Rhys Meyers portrait

  Jonathan Rhys Meyers

  actor

 • Keri Russell portrait

  Keri Russell

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

August Rush

Benieuwd naar August Rush? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als August Rush kunt bekijken.

August Rush streamen

Wil je August Rush streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je August Rush gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

August Rush downloaden

movies als August Rush kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar August Rush. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van August Rush. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

August Rush torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om August Rush te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

August Rush trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of August Rush je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!