Aunt Mary
%
74

Aunt Mary

Kijk Aunt Mary

Moeite met waar je nou Aunt Mary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The true-life drama about a handicapped Baltimore woman living on welfare who organized a sandlot baseball team and ended up coaching more than 50,000 boys and girls over nearly 40 years.

Regisseur en acteurs

 • Peter Werner portait

  Peter Werner

  Director

 • Jean Stapleton portait

  Jean Stapleton

  Mary Dobkin

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Harry Strasberg

 • Dolph Sweet portait

  Dolph Sweet

  Amos Jones

 • Harold Gould portait

  Harold Gould

  Dr. Hoxley

 • Robert Emhardt portait

  Robert Emhardt

  Berwick

 • Robert Emhardt portait

  Robert Emhardt

  Nicholas Rocco

 • Robbie Rist portait

  Robbie Rist

  Vernon

 • De'voreaux White portait

  De'voreaux White

  Wally Hazel

Aunt Mary

Op zoek naar Aunt Mary? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aunt Mary streamen

Het streamen van movies als Aunt Mary heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aunt Mary waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aunt Mary dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aunt Mary downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aunt Mary te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aunt Mary torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aunt Mary trailer

Weet je nog niet zeker of Aunt Mary jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.