Aunt Mary
%
74

Aunt Mary

Kijk Aunt Mary

Moeite met waar je nou Aunt Mary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The true-life drama about a handicapped Baltimore woman living on welfare who organized a sandlot baseball team and ended up coaching more than 50,000 boys and girls over nearly 40 years.

Regisseur en acteurs

 • Peter Werner portait

  Peter Werner

  Director

 • Jean Stapleton portait

  Jean Stapleton

  Mary Dobkin

 • Martin Balsam portait

  Martin Balsam

  Harry Strasberg

 • Dolph Sweet portait

  Dolph Sweet

  Amos Jones

 • Harold Gould portait

  Harold Gould

  Dr. Hoxley

 • Robert Emhardt portait

  Robert Emhardt

  Berwick

 • Robert Emhardt portait

  Robert Emhardt

  Nicholas Rocco

 • Robbie Rist portait

  Robbie Rist

  Vernon

 • De'voreaux White portait

  De'voreaux White

  Wally Hazel

Aunt Mary

Benieuwd naar Aunt Mary? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aunt Mary kunt bekijken.

Aunt Mary streamen

Wil je Aunt Mary streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aunt Mary gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aunt Mary downloaden

movies als Aunt Mary kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aunt Mary. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aunt Mary. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aunt Mary torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aunt Mary te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aunt Mary trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aunt Mary je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!