Aura
%
52

Aura

Kijk Aura

Moeite met waar je nou Aura moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Four kids, Tokyo, Pete, Adam and Esther wake up in their stranded car in an abandoned field only to find that the Sun did not rise. What's more, they discover that a strange, 30 foot diameter, almost invisible, bionic "aura" is covering their surroundings. It reacts to their touch, and soon mysterious things start to happen. Our heroes find seashells in and around their car, the smell and the sound of the ocean fill the air, and long lost memories start to materialize in front of their very eyes. Rainfall from nowhere, unexplainable noises, mysterious messages and clues hidden all around force them to go along on an investigation that reveals much more than they would have ever hoped for: they unearth long forgotten secrets rooted deep in the very beginning of mankind's existence. And these secrets have direct consequences not only on their lives; but also on the survival of our planet as we know it.

Aura

Zin om Aura lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aura te bekijken voor je op een rijtje.

Aura downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aura downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aura. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aura er ook in SD heel goed uit.

Aura streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aura net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aura hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aura helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aura torrent

Denk je dat je om Aura te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aura trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aura de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.