Aurora
%
67

Aurora

Nu kijken

Kijk Aurora

Moeite met waar je nou Aurora moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aurora

Samenvatting

Viorel is een in Boekarest wonende pasgescheiden 42-jarige succesvolle ingenieur met twee dochters, die zijn toevlucht neemt tot wel erg drastische maatregelen om zijn zenuwen de baas te worden. Een studie over de ondergang van de normale mens.

Regisseur en acteurs

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Director

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Viorel

 • Clara Voda portait

  Clara Voda

  Gina Filip

 • Catrinel Dumitrescu portrait

  Catrinel Dumitrescu

  Mrs. Livinski

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Mioara Avram

 • Valentin Popescu portrait

  Valentin Popescu

  Doru

Aurora

Zin om Aurora lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aurora te bekijken voor je op een rijtje.

Aurora downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aurora downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aurora. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aurora er ook in SD heel goed uit.

Aurora streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aurora net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aurora hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aurora helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aurora torrent

Denk je dat je om Aurora te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aurora trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aurora de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.