Aurora
%
67

Aurora

Nu kijken

Kijk Aurora

Moeite met waar je nou Aurora moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aurora

Samenvatting

Viorel is een in Boekarest wonende pasgescheiden 42-jarige succesvolle ingenieur met twee dochters, die zijn toevlucht neemt tot wel erg drastische maatregelen om zijn zenuwen de baas te worden. Een studie over de ondergang van de normale mens.

Regisseur en acteurs

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Director

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Viorel

 • Clara Voda portait

  Clara Voda

  Gina Filip

 • Catrinel Dumitrescu portrait

  Catrinel Dumitrescu

  Mrs. Livinski

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Mioara Avram

 • Valentin Popescu portrait

  Valentin Popescu

  Doru

Aurora

Benieuwd naar Aurora? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aurora kunt bekijken.

Aurora streamen

Wil je Aurora streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aurora gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aurora downloaden

movies als Aurora kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aurora. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aurora. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aurora torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aurora te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aurora trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aurora je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!