Aurora
%
67

Aurora

Nu kijken

Kijk Aurora

Moeite met waar je nou Aurora moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aurora

Samenvatting

Viorel is een in Boekarest wonende pasgescheiden 42-jarige succesvolle ingenieur met twee dochters, die zijn toevlucht neemt tot wel erg drastische maatregelen om zijn zenuwen de baas te worden. Een studie over de ondergang van de normale mens.

Regisseur en acteurs

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Director

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Viorel

 • Clara Voda portait

  Clara Voda

  Gina Filip

 • Catrinel Dumitrescu portrait

  Catrinel Dumitrescu

  Mrs. Livinski

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Mioara Avram

 • Valentin Popescu portrait

  Valentin Popescu

  Doru

Aurora

Aurora streamen

Aurora streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aurora downloaden

Zin om Aurora te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aurora te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aurora torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aurora makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aurora trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aurora jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.