Aurora
%
67

Aurora

Nu kijken

Kijk Aurora

Moeite met waar je nou Aurora moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aurora

Samenvatting

Viorel is een in Boekarest wonende pasgescheiden 42-jarige succesvolle ingenieur met twee dochters, die zijn toevlucht neemt tot wel erg drastische maatregelen om zijn zenuwen de baas te worden. Een studie over de ondergang van de normale mens.

Regisseur en acteurs

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Director

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Viorel

 • Clara Voda portait

  Clara Voda

  Gina Filip

 • Catrinel Dumitrescu portrait

  Catrinel Dumitrescu

  Mrs. Livinski

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Mioara Avram

 • Valentin Popescu portrait

  Valentin Popescu

  Doru

Aurora

Wil je Aurora kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aurora streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aurora niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aurora zelfs gratis bekijken.

Aurora downloaden

Wil je Aurora ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aurora overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aurora torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aurora is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aurora trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aurora de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.