Aurora
%
67

Aurora

Nu kijken

Kijk Aurora

Moeite met waar je nou Aurora moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aurora

Samenvatting

Viorel is een in Boekarest wonende pasgescheiden 42-jarige succesvolle ingenieur met twee dochters, die zijn toevlucht neemt tot wel erg drastische maatregelen om zijn zenuwen de baas te worden. Een studie over de ondergang van de normale mens.

Regisseur en acteurs

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Director

 • Cristi Puiu portait

  Cristi Puiu

  Viorel

 • Clara Voda portait

  Clara Voda

  Gina Filip

 • Catrinel Dumitrescu portrait

  Catrinel Dumitrescu

  Mrs. Livinski

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Mioara Avram

 • Valentin Popescu portrait

  Valentin Popescu

  Doru

Aurora

Veel gehoord over Aurora en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Aurora heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Aurora streamen

Wil je Aurora, de movie met Cristi Puiu, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Aurora zelfs gratis kijken.

Aurora downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Aurora ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Aurora er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Aurora torrent

Op zoek naar een torrent van Aurora? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Aurora te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Aurora trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Aurora. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.