Austur
%
32

Austur

Kijk Austur

Moeite met waar je nou Austur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A film inspired by real events in the Icelandic underworld. A young man has a one night stand with the former girlfriend of a violent criminal and is kidnapped by said criminal and his gang in an effort to blackmail him. When that doesn't work they decide to bring him to the countryside to the home of an old friend. There they proceed to torture the poor man...

Austur

Veel gehoord over Austur en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Austur heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Austur streamen

Wil je Austur, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Austur zelfs gratis kijken.

Austur downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Austur ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Austur er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Austur torrent

Op zoek naar een torrent van Austur? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Austur te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Austur trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Austur. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.