Autobiography of a Princess
%
50

Autobiography of a Princess

Bekijk de trailer

Kijk Autobiography of a Princess

Moeite met waar je nou Autobiography of a Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

James Mason geeft een van de mooiste acteerprestaties uit zijn carrière als de welbespraakte Cyril Sahib, die geheel andere herinneringen heeft aan de maharadja van India dan diens dochter. Zij houdt het liefst vast aan een rooskleurig beeld van het verleden. Een gescheiden Indiase prinses (Madhur Jaffrey) woont in ballingschap in Londen. Ze nodigt de ex-leraar van haar vader, Cyril Sahib (James Mason), uit voor een jaarlijks theekransje, om herinneringen op te halen aan een ​​gelukkiger verleden tijdens het kijken van oude filmbeelden van India. Madhur Jaffrey, een favoriete actrice van Merchant Ivory, speelt met verve de heerszuchtige maar verwarde en uiteindelijk tragisch geïsoleerde prinses. De prinses is selectief met haar herinneringen: ze ziet haar vroegere leven in India, gedomineerd door haar machtige vader de maharaja, door een waas van nostalgie. Cyril Sahib heeft echter een andere kijk op hun gedeelde verleden en haar vader. De onstuimige maharadja, aanbeden door zijn dochter, was in zijn ogen manipulatief en wreed, en hij denkt vol afschuw terug aan de seksschandalen. Zo laat deze strak geschreven karakterstudie zien hoe onbetrouwbaar het geheugen is, en hoezeer de werkelijkheid gekleurd wordt door het verhaal dat we zo graag van ons leven willen maken.

Regisseur en acteurs

 • James Ivory portait

  James Ivory

  Director

 • James Mason portait

  James Mason

  Cyril Sahib

 • Madhur Jaffrey portait

  Madhur Jaffrey

  The Princess

 • Diane Fletcher portrait

  Diane Fletcher

  Blackmailer

 • Timothy Bateson portait

  Timothy Bateson

  Blackmailer

 • Johnny Stuart portrait

  Johnny Stuart

  Blackmailer

 • Nazrul Rahman portrait

  Nazrul Rahman

  Papa

 • Keith Varnier portrait

  Keith Varnier

  Delivery Man

Trailers

Autobiography of a Princess

Zin om Autobiography of a Princess lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Autobiography of a Princess te bekijken voor je op een rijtje.

Autobiography of a Princess downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Autobiography of a Princess downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Autobiography of a Princess. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Autobiography of a Princess er ook in SD heel goed uit.

Autobiography of a Princess streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Autobiography of a Princess net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Autobiography of a Princess hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Autobiography of a Princess helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Autobiography of a Princess torrent

Denk je dat je om Autobiography of a Princess te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Autobiography of a Princess trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Autobiography of a Princess de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.