Autobiography of a Princess
%
50

Autobiography of a Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autobiography of a Princess

Moeite met waar je nou Autobiography of a Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autobiography of a Princess

Samenvatting

James Mason geeft een van de mooiste acteerprestaties uit zijn carrière als de welbespraakte Cyril Sahib, die geheel andere herinneringen heeft aan de maharadja van India dan diens dochter. Zij houdt het liefst vast aan een rooskleurig beeld van het verleden. Een gescheiden Indiase prinses (Madhur Jaffrey) woont in ballingschap in Londen. Ze nodigt de ex-leraar van haar vader, Cyril Sahib (James Mason), uit voor een jaarlijks theekransje, om herinneringen op te halen aan een ​​gelukkiger verleden tijdens het kijken van oude filmbeelden van India. Madhur Jaffrey, een favoriete actrice van Merchant Ivory, speelt met verve de heerszuchtige maar verwarde en uiteindelijk tragisch geïsoleerde prinses. De prinses is selectief met haar herinneringen: ze ziet haar vroegere leven in India, gedomineerd door haar machtige vader de maharaja, door een waas van nostalgie. Cyril Sahib heeft echter een andere kijk op hun gedeelde verleden en haar vader. De onstuimige maharadja, aanbeden door zijn dochter, was in zijn ogen manipulatief en wreed, en hij denkt vol afschuw terug aan de seksschandalen. Zo laat deze strak geschreven karakterstudie zien hoe onbetrouwbaar het geheugen is, en hoezeer de werkelijkheid gekleurd wordt door het verhaal dat we zo graag van ons leven willen maken.

Regisseur en acteurs

 • James Ivory portait

  James Ivory

  Director

 • James Mason portait

  James Mason

  Cyril Sahib

 • Madhur Jaffrey portait

  Madhur Jaffrey

  The Princess

 • Diane Fletcher portrait

  Diane Fletcher

  Blackmailer

 • Timothy Bateson portait

  Timothy Bateson

  Blackmailer

 • Johnny Stuart portrait

  Johnny Stuart

  Blackmailer

 • Nazrul Rahman portrait

  Nazrul Rahman

  Papa

 • Keith Varnier portrait

  Keith Varnier

  Delivery Man

Trailers

Autobiography of a Princess

Wil je Autobiography of a Princess kijken? De movie van James Ivory uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Autobiography of a Princess op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Autobiography of a Princess met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Autobiography of a Princess downloaden

Het downloaden van Autobiography of a Princess is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Autobiography of a Princess ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Autobiography of a Princess streamen

Het streamen van Autobiography of a Princess heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Autobiography of a Princess online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Autobiography of a Princess kijkt. Ideaal!

Autobiography of a Princess torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Autobiography of a Princess. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Autobiography of a Princess trailer

Bekijk eerst even de trailer van Autobiography of a Princess voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.