Autobiography of a Princess
%
50

Autobiography of a Princess

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autobiography of a Princess

Moeite met waar je nou Autobiography of a Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autobiography of a Princess

Samenvatting

James Mason geeft een van de mooiste acteerprestaties uit zijn carrière als de welbespraakte Cyril Sahib, die geheel andere herinneringen heeft aan de maharadja van India dan diens dochter. Zij houdt het liefst vast aan een rooskleurig beeld van het verleden. Een gescheiden Indiase prinses (Madhur Jaffrey) woont in ballingschap in Londen. Ze nodigt de ex-leraar van haar vader, Cyril Sahib (James Mason), uit voor een jaarlijks theekransje, om herinneringen op te halen aan een ​​gelukkiger verleden tijdens het kijken van oude filmbeelden van India. Madhur Jaffrey, een favoriete actrice van Merchant Ivory, speelt met verve de heerszuchtige maar verwarde en uiteindelijk tragisch geïsoleerde prinses. De prinses is selectief met haar herinneringen: ze ziet haar vroegere leven in India, gedomineerd door haar machtige vader de maharaja, door een waas van nostalgie. Cyril Sahib heeft echter een andere kijk op hun gedeelde verleden en haar vader. De onstuimige maharadja, aanbeden door zijn dochter, was in zijn ogen manipulatief en wreed, en hij denkt vol afschuw terug aan de seksschandalen. Zo laat deze strak geschreven karakterstudie zien hoe onbetrouwbaar het geheugen is, en hoezeer de werkelijkheid gekleurd wordt door het verhaal dat we zo graag van ons leven willen maken.

Regisseur en acteurs

 • James Ivory portait

  James Ivory

  Director

 • James Mason portait

  James Mason

  Cyril Sahib

 • Madhur Jaffrey portait

  Madhur Jaffrey

  The Princess

 • Diane Fletcher portrait

  Diane Fletcher

  Blackmailer

 • Timothy Bateson portait

  Timothy Bateson

  Blackmailer

 • Johnny Stuart portrait

  Johnny Stuart

  Blackmailer

 • Nazrul Rahman portrait

  Nazrul Rahman

  Papa

 • Keith Varnier portrait

  Keith Varnier

  Delivery Man

Trailers

Autobiography of a Princess

Benieuwd naar Autobiography of a Princess? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Autobiography of a Princess draait.

Autobiography of a Princess in de bioscoop

Autobiography of a Princess draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Autobiography of a Princess.

Autobiography of a Princess streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Autobiography of a Princess te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Autobiography of a Princess een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Autobiography of a Princess zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Autobiography of a Princess torrent

Op zoek naar een torrent van Autobiography of a Princess? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Autobiography of a Princess zonder zorgen.

Autobiography of a Princess downloaden

Als Autobiography of a Princess binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Autobiography of a Princess trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Autobiography of a Princess de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.