Autohead
%
60

Autohead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autohead

Moeite met waar je nou Autohead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autohead

Samenvatting

A production crew that thinks it's making a documentary about a humble Mumbai rickshaw driver unmasks a horrifying truth about their film's subject.

Regisseur en acteurs

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Deepak Sampat portrait

  Deepak Sampat

  Narayan

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Ronjini Chakroborty portrait

  Ronjini Chakroborty

  Roopa

 • Ravidev Singh portrait

  Ravidev Singh

  Sound Man

 • Sunny Banerjee portrait

  Sunny Banerjee

  Cameraman

 • Jhanvi Dwivedi portrait

  Jhanvi Dwivedi

  Amma

Trailers

Autohead

Veel gehoord over Autohead en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Autohead heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Autohead streamen

Wil je Autohead, de movie met Deepak Sampat, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Autohead zelfs gratis kijken.

Autohead downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Autohead ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Autohead er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Autohead torrent

Op zoek naar een torrent van Autohead? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Autohead te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Autohead trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Autohead. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.