Autohead
%
60

Autohead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autohead

Moeite met waar je nou Autohead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autohead

Samenvatting

A production crew that thinks it's making a documentary about a humble Mumbai rickshaw driver unmasks a horrifying truth about their film's subject.

Regisseur en acteurs

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Deepak Sampat portrait

  Deepak Sampat

  Narayan

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Ronjini Chakroborty portrait

  Ronjini Chakroborty

  Roopa

 • Ravidev Singh portrait

  Ravidev Singh

  Sound Man

 • Sunny Banerjee portrait

  Sunny Banerjee

  Cameraman

 • Jhanvi Dwivedi portrait

  Jhanvi Dwivedi

  Amma

Trailers

Autohead

Benieuwd naar Autohead? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Autohead kunt bekijken.

Autohead streamen

Wil je Autohead streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Autohead gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Autohead downloaden

movies als Autohead kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Autohead. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Autohead. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Autohead torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Autohead te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Autohead trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Autohead je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!