Autohead
%
60

Autohead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autohead

Moeite met waar je nou Autohead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autohead

Samenvatting

A production crew that thinks it's making a documentary about a humble Mumbai rickshaw driver unmasks a horrifying truth about their film's subject.

Regisseur en acteurs

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Deepak Sampat portrait

  Deepak Sampat

  Narayan

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Ronjini Chakroborty portrait

  Ronjini Chakroborty

  Roopa

 • Ravidev Singh portrait

  Ravidev Singh

  Sound Man

 • Sunny Banerjee portrait

  Sunny Banerjee

  Cameraman

 • Jhanvi Dwivedi portrait

  Jhanvi Dwivedi

  Amma

Trailers

Autohead

Op zoek naar Autohead? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Autohead streamen

Het streamen van movies als Autohead heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Autohead waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Autohead dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Autohead downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Autohead te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Autohead torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Autohead trailer

Weet je nog niet zeker of Autohead jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.