Autohead
%
60

Autohead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Autohead

Moeite met waar je nou Autohead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autohead

Samenvatting

A production crew that thinks it's making a documentary about a humble Mumbai rickshaw driver unmasks a horrifying truth about their film's subject.

Regisseur en acteurs

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Deepak Sampat portrait

  Deepak Sampat

  Narayan

 • Rohit Mittal portrait

  Rohit Mittal

  Director

 • Ronjini Chakroborty portrait

  Ronjini Chakroborty

  Roopa

 • Ravidev Singh portrait

  Ravidev Singh

  Sound Man

 • Sunny Banerjee portrait

  Sunny Banerjee

  Cameraman

 • Jhanvi Dwivedi portrait

  Jhanvi Dwivedi

  Amma

Trailers

Autohead

Zin om Autohead lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Autohead te bekijken voor je op een rijtje.

Autohead downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Autohead downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Autohead. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Autohead er ook in SD heel goed uit.

Autohead streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Autohead net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Autohead hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Autohead helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Autohead torrent

Denk je dat je om Autohead te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Autohead trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Autohead de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.