Automatic
%
53

Automatic

Kijk Automatic

Moeite met waar je nou Automatic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Robgen industries newest security system is "The J Series Automatic", an android model designed and programmed to protect humans from violent attacks. But one night, an Automatic named J269 discovers a Robgen executive trying to rape a female employee named Nora Rochester. While trying to stop the crime, he inadvertently kills the executive. At this point, J269 then calls Goddard Marx (his creator and a Robgen chairman) to inform him of the incident. Marx tells the android to stay there with Rochester until help arrives, but Marx is intent on sweeping the fiasco under the rug by sending mercenaries to eliminate both J269 and Rochester. Now the two are fugitives on the run from a para-military hit squad.

Automatic

Wil je Automatic kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Automatic op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Automatic met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Automatic downloaden

Het downloaden van Automatic is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Automatic ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Automatic streamen

Het streamen van Automatic heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Automatic online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Automatic kijkt. Ideaal!

Automatic torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Automatic. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Automatic trailer

Bekijk eerst even de trailer van Automatic voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.