Automatic
%
53

Automatic

Kijk Automatic

Moeite met waar je nou Automatic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Robgen industries newest security system is "The J Series Automatic", an android model designed and programmed to protect humans from violent attacks. But one night, an Automatic named J269 discovers a Robgen executive trying to rape a female employee named Nora Rochester. While trying to stop the crime, he inadvertently kills the executive. At this point, J269 then calls Goddard Marx (his creator and a Robgen chairman) to inform him of the incident. Marx tells the android to stay there with Rochester until help arrives, but Marx is intent on sweeping the fiasco under the rug by sending mercenaries to eliminate both J269 and Rochester. Now the two are fugitives on the run from a para-military hit squad.

Automatic

Zin om Automatic lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Automatic te bekijken voor je op een rijtje.

Automatic downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Automatic downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Automatic. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Automatic er ook in SD heel goed uit.

Automatic streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Automatic net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Automatic hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Automatic helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Automatic torrent

Denk je dat je om Automatic te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Automatic trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Automatic de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.