Automotive
%
77

Automotive

Kijk Automotive

Moeite met waar je nou Automotive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

AUTOMOTIVE is a modern noir seen through the eyes of a classic car: Is that a body Kansas is putting in the trunk? He buries it in the desert night under headlights while a beautiful woman watches from the backseat. She is Lonely, his lover and accomplice...or is she? When Lonely's rich husband is murdered Kansas is left to blame. Is he guilty? Or being set up? More important, can he trust the woman he loves? These are the fragments we witness from Kansas' 1964 Mercury Montclair as it rumbles through present day LA...

Automotive

Wil je Automotive kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Automotive streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Automotive niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Automotive zelfs gratis bekijken.

Automotive downloaden

Wil je Automotive ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Automotive overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Automotive torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Automotive is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Automotive trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Automotive de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.