Automotive
%
77

Automotive

Kijk Automotive

Moeite met waar je nou Automotive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

AUTOMOTIVE is a modern noir seen through the eyes of a classic car: Is that a body Kansas is putting in the trunk? He buries it in the desert night under headlights while a beautiful woman watches from the backseat. She is Lonely, his lover and accomplice...or is she? When Lonely's rich husband is murdered Kansas is left to blame. Is he guilty? Or being set up? More important, can he trust the woman he loves? These are the fragments we witness from Kansas' 1964 Mercury Montclair as it rumbles through present day LA...

Automotive

Op zoek naar Automotive? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Automotive streamen

Het streamen van movies als Automotive heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Automotive waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Automotive dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Automotive downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Automotive te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Automotive torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Automotive trailer

Weet je nog niet zeker of Automotive jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.