Autumn Ball
%
73

Autumn Ball

Kijk Autumn Ball

Moeite met waar je nou Autumn Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Autumn Ball is het fascinerende debuut van de getalenteerde Estse regisseur Veiko Õunpuu. Tezamen met een ander Ests debuut, Magnus van Kadri Kousaar, geeft het blijk van nieuw en jong talent in dit kleine Baltische land. Veiko Õunpuu baseerde zijn film op de moderne roman van Mati Unt en gaf er een absurdistische en somber-poëtische invulling aan, die verraadt dat de filmmaker een achtergrond heeft als beeldend kunstenaar. De hoofdrolspelers zijn Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen en aan lager wal raakt, en Theo, die in een restaurant werkt en vrouwen 'verzamelt' - een architecte, een alleenstaande moeder en anderen - die allemaal behoorlijk eenzaam zijn. 'Als je tot je nek in de stront zit, kun je alleen nog maar zingen' - waarom dit citaat van Samuel Beckett de regisseur zo fascineerde, wordt pas volledig duidelijk na het zien van de film. De lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat confronteren je zo met de harde realiteit, dat je er zelfs om kunt lachen. De zwarte humor is een onvervangbaar onderdeel van dit meesterwerkje. De film doet denken aan meesters als Tarkovski en Kaurismäki, en de regisseur heeft dan ook affiniteit met beiden. Autumn Ball is een zeldzaam krachtig debuut. (LC)

Regisseur en acteurs

 • Veiko Õunpuu portait

  Veiko Õunpuu

  Director

 • Rain Tolk portait

  Rain Tolk

  Mati

 • Taavi Eelmaa portait

  Taavi Eelmaa

  Shveitser Theo

 • Juhan Ulfsak portait

  Juhan Ulfsak

  Arhitekt Maurer

 • Sulevi Peltola portrait

  Sulevi Peltola

  Meestejuuksur Augusti Kaski

 • Tiina Tauraite portait

  Tiina Tauraite

  Arhitekt Maureri naine Ulvi

 • Maarja Jakobson portait

  Maarja Jakobson

  Laura

Autumn Ball

Op zoek naar Autumn Ball? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Autumn Ball streamen

Het streamen van movies als Autumn Ball heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Autumn Ball waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Autumn Ball dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Autumn Ball downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Autumn Ball te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Autumn Ball torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Autumn Ball trailer

Weet je nog niet zeker of Autumn Ball jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.