Autumn Ball
%
73

Autumn Ball

Kijk Autumn Ball

Moeite met waar je nou Autumn Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Autumn Ball is het fascinerende debuut van de getalenteerde Estse regisseur Veiko Õunpuu. Tezamen met een ander Ests debuut, Magnus van Kadri Kousaar, geeft het blijk van nieuw en jong talent in dit kleine Baltische land. Veiko Õunpuu baseerde zijn film op de moderne roman van Mati Unt en gaf er een absurdistische en somber-poëtische invulling aan, die verraadt dat de filmmaker een achtergrond heeft als beeldend kunstenaar. De hoofdrolspelers zijn Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen en aan lager wal raakt, en Theo, die in een restaurant werkt en vrouwen 'verzamelt' - een architecte, een alleenstaande moeder en anderen - die allemaal behoorlijk eenzaam zijn. 'Als je tot je nek in de stront zit, kun je alleen nog maar zingen' - waarom dit citaat van Samuel Beckett de regisseur zo fascineerde, wordt pas volledig duidelijk na het zien van de film. De lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat confronteren je zo met de harde realiteit, dat je er zelfs om kunt lachen. De zwarte humor is een onvervangbaar onderdeel van dit meesterwerkje. De film doet denken aan meesters als Tarkovski en Kaurismäki, en de regisseur heeft dan ook affiniteit met beiden. Autumn Ball is een zeldzaam krachtig debuut. (LC)

Regisseur en acteurs

 • Veiko Õunpuu portait

  Veiko Õunpuu

  Director

 • Rain Tolk portait

  Rain Tolk

  Mati

 • Taavi Eelmaa portait

  Taavi Eelmaa

  Shveitser Theo

 • Juhan Ulfsak portait

  Juhan Ulfsak

  Arhitekt Maurer

 • Sulevi Peltola portrait

  Sulevi Peltola

  Meestejuuksur Augusti Kaski

 • Tiina Tauraite portait

  Tiina Tauraite

  Arhitekt Maureri naine Ulvi

 • Maarja Jakobson portait

  Maarja Jakobson

  Laura

Autumn Ball

Wil je Autumn Ball kijken? De movie van Veiko Õunpuu uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Autumn Ball op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Autumn Ball met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Autumn Ball downloaden

Het downloaden van Autumn Ball is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Autumn Ball ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Autumn Ball streamen

Het streamen van Autumn Ball heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Autumn Ball online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Autumn Ball kijkt. Ideaal!

Autumn Ball torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Autumn Ball. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Autumn Ball trailer

Bekijk eerst even de trailer van Autumn Ball voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.