Autumn Ball
%
73

Autumn Ball

Kijk Autumn Ball

Moeite met waar je nou Autumn Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Autumn Ball is het fascinerende debuut van de getalenteerde Estse regisseur Veiko Õunpuu. Tezamen met een ander Ests debuut, Magnus van Kadri Kousaar, geeft het blijk van nieuw en jong talent in dit kleine Baltische land. Veiko Õunpuu baseerde zijn film op de moderne roman van Mati Unt en gaf er een absurdistische en somber-poëtische invulling aan, die verraadt dat de filmmaker een achtergrond heeft als beeldend kunstenaar. De hoofdrolspelers zijn Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen en aan lager wal raakt, en Theo, die in een restaurant werkt en vrouwen 'verzamelt' - een architecte, een alleenstaande moeder en anderen - die allemaal behoorlijk eenzaam zijn. 'Als je tot je nek in de stront zit, kun je alleen nog maar zingen' - waarom dit citaat van Samuel Beckett de regisseur zo fascineerde, wordt pas volledig duidelijk na het zien van de film. De lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat confronteren je zo met de harde realiteit, dat je er zelfs om kunt lachen. De zwarte humor is een onvervangbaar onderdeel van dit meesterwerkje. De film doet denken aan meesters als Tarkovski en Kaurismäki, en de regisseur heeft dan ook affiniteit met beiden. Autumn Ball is een zeldzaam krachtig debuut. (LC)

Regisseur en acteurs

 • Veiko Õunpuu portait

  Veiko Õunpuu

  Director

 • Rain Tolk portait

  Rain Tolk

  Mati

 • Taavi Eelmaa portait

  Taavi Eelmaa

  Shveitser Theo

 • Juhan Ulfsak portait

  Juhan Ulfsak

  Arhitekt Maurer

 • Sulevi Peltola portrait

  Sulevi Peltola

  Meestejuuksur Augusti Kaski

 • Tiina Tauraite portait

  Tiina Tauraite

  Arhitekt Maureri naine Ulvi

 • Maarja Jakobson portait

  Maarja Jakobson

  Laura

Autumn Ball

Wil je Autumn Ball kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Autumn Ball streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Autumn Ball niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Autumn Ball zelfs gratis bekijken.

Autumn Ball downloaden

Wil je Autumn Ball ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Autumn Ball overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Autumn Ball torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Autumn Ball is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Autumn Ball trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Autumn Ball de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.