Autumn Ball
%
73

Autumn Ball

Kijk Autumn Ball

Moeite met waar je nou Autumn Ball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Autumn Ball is het fascinerende debuut van de getalenteerde Estse regisseur Veiko Õunpuu. Tezamen met een ander Ests debuut, Magnus van Kadri Kousaar, geeft het blijk van nieuw en jong talent in dit kleine Baltische land. Veiko Õunpuu baseerde zijn film op de moderne roman van Mati Unt en gaf er een absurdistische en somber-poëtische invulling aan, die verraadt dat de filmmaker een achtergrond heeft als beeldend kunstenaar. De hoofdrolspelers zijn Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen en aan lager wal raakt, en Theo, die in een restaurant werkt en vrouwen 'verzamelt' - een architecte, een alleenstaande moeder en anderen - die allemaal behoorlijk eenzaam zijn. 'Als je tot je nek in de stront zit, kun je alleen nog maar zingen' - waarom dit citaat van Samuel Beckett de regisseur zo fascineerde, wordt pas volledig duidelijk na het zien van de film. De lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat confronteren je zo met de harde realiteit, dat je er zelfs om kunt lachen. De zwarte humor is een onvervangbaar onderdeel van dit meesterwerkje. De film doet denken aan meesters als Tarkovski en Kaurismäki, en de regisseur heeft dan ook affiniteit met beiden. Autumn Ball is een zeldzaam krachtig debuut. (LC)

Regisseur en acteurs

 • Veiko Õunpuu portait

  Veiko Õunpuu

  Director

 • Rain Tolk portait

  Rain Tolk

  Mati

 • Taavi Eelmaa portait

  Taavi Eelmaa

  Shveitser Theo

 • Juhan Ulfsak portait

  Juhan Ulfsak

  Arhitekt Maurer

 • Sulevi Peltola portrait

  Sulevi Peltola

  Meestejuuksur Augusti Kaski

 • Tiina Tauraite portait

  Tiina Tauraite

  Arhitekt Maureri naine Ulvi

 • Maarja Jakobson portait

  Maarja Jakobson

  Laura

Autumn Ball

Autumn Ball streamen

Autumn Ball streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Autumn Ball downloaden

Zin om Autumn Ball te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Autumn Ball te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Autumn Ball torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Autumn Ball makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Autumn Ball trailer

Wil je er zeker van zijn dat Autumn Ball jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.