Autumn Gold
%
77

Autumn Gold

Nu kijken

Kijk Autumn Gold

Moeite met waar je nou Autumn Gold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Autumn Gold

Samenvatting

Jan Tenhaven volgt een vijftal Europese atleten die zich opmaken voor belangrijke kampioenschappen in Finland. Ze beoefenen allemaal een eigen discipline, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn hoogbejaard. De Oostenrijkse kunstenaar Alfred (100) traint voor het onderdeel discuswerpen en gaat voor niet minder dan een gouden medaille. Zijn leeftijd is geen reden om achter de geraniums te kruipen: "Ik voel me helemaal geen honderd. Tja, dat lichaam wordt natuurlijk steeds ouder. Maar zolang het nog werkt is dat niet zo erg." Ook de Duitse Ilse (85, kogelstoten), de Zweed Herbert (93, honderd meter), de Tsjech Jií (82, hoogspringen) en de Italiaanse journaliste Gabre (leeftijd geheim, discuswerpen) laten zich niet tegenhouden door hun leeftijd. We volgen de atleten bij hun trainingen, hun dagelijkse bezigheden in en rond het huis en zien hen presteren tijdens die langverwachte wedstrijd. Ze dwingen respect af met hun levenshouding en de voor hen soms levensgevaarlijke oefeningen. Ze weigeren het leven op te geven, ondanks overleden partners of lichamelijke gebreken. Herbert: "Ik wil zo proberen mijn leven te verlengen. Als ik er vandaag mee zou stoppen, zou ik binnen een maand dood zijn." Een film over de liefde voor sport als metafoor voor de liefde voor het leven.

Regisseur en acteurs

 • Jan Tenhaven portrait

  Jan Tenhaven

  Director

 • Alfred Proksch portrait

  Alfred Proksch

  Himself

 • Gabre Gabric portrait

  Gabre Gabric

  Himself

 • Herbert Liedke portrait

  Herbert Liedke

  Himself

Autumn Gold

Zin om Autumn Gold lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Autumn Gold te bekijken voor je op een rijtje.

Autumn Gold downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Autumn Gold downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Autumn Gold. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Autumn Gold er ook in SD heel goed uit.

Autumn Gold streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Autumn Gold net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Autumn Gold hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Autumn Gold helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Autumn Gold torrent

Denk je dat je om Autumn Gold te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Autumn Gold trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Autumn Gold de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.