Herfstsonate
%
83

Herfstsonate

Kijk Herfstsonate

Moeite met waar je nou Herfstsonate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat ze haar kinderen jarenlang heeft verwaarloosd, bezoekt de gerenommeerde Zweedse concertpianiste Charlotte (Ingrid Bergman) haar dochter Eva. Ze is geschokt als ze ziet dat haar andere, emotioneel labiele dochter Helena ook aanwezig is. De spanning tussen de vrouwen loopt op, tot alle opgekropte gevoelens tijdens een nachtelijk gesprek naar boven komen.

Regisseur en acteurs

 • Ingmar Bergman portait

  Ingmar Bergman

  Director

 • Ingrid Bergman portait

  Ingrid Bergman

  Charlotte Andergast

 • Liv Ullmann portait

  Liv Ullmann

  Eva

 • Lena Nyman portait

  Lena Nyman

  Helena

 • Halvar Björk portrait

  Halvar Björk

  Viktor

 • Marianne Aminoff portrait

  Marianne Aminoff

  Charlotte's private secretary

 • Arne Bang-Hansen portrait

  Arne Bang-Hansen

  Uncle Otto

 • Gunnar Björnstrand portait

  Gunnar Björnstrand

  Paul

 • Erland Josephson portait

  Erland Josephson

  Josef

Herfstsonate

Zin om Herfstsonate lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Herfstsonate te bekijken voor je op een rijtje.

Herfstsonate downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Herfstsonate downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Herfstsonate. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Herfstsonate er ook in SD heel goed uit.

Herfstsonate streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Herfstsonate net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Herfstsonate hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Herfstsonate helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Herfstsonate torrent

Denk je dat je om Herfstsonate te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Herfstsonate trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Herfstsonate de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.