Herfstsonate
%
83

Herfstsonate

Kijk Herfstsonate

Moeite met waar je nou Herfstsonate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nadat ze haar kinderen jarenlang heeft verwaarloosd, bezoekt de gerenommeerde Zweedse concertpianiste Charlotte (Ingrid Bergman) haar dochter Eva. Ze is geschokt als ze ziet dat haar andere, emotioneel labiele dochter Helena ook aanwezig is. De spanning tussen de vrouwen loopt op, tot alle opgekropte gevoelens tijdens een nachtelijk gesprek naar boven komen.

Regisseur en acteurs

 • Ingmar Bergman portait

  Ingmar Bergman

  Director

 • Ingrid Bergman portait

  Ingrid Bergman

  Charlotte Andergast

 • Liv Ullmann portait

  Liv Ullmann

  Eva

 • Lena Nyman portait

  Lena Nyman

  Helena

 • Halvar Björk portrait

  Halvar Björk

  Viktor

 • Marianne Aminoff portrait

  Marianne Aminoff

  Charlotte's private secretary

 • Arne Bang-Hansen portrait

  Arne Bang-Hansen

  Uncle Otto

 • Gunnar Björnstrand portait

  Gunnar Björnstrand

  Paul

 • Erland Josephson portait

  Erland Josephson

  Josef

Herfstsonate

Veel gehoord over Herfstsonate en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Herfstsonate heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Herfstsonate streamen

Wil je Herfstsonate, de movie met Ingrid Bergman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Herfstsonate zelfs gratis kijken.

Herfstsonate downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Herfstsonate ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Herfstsonate er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Herfstsonate torrent

Op zoek naar een torrent van Herfstsonate? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Herfstsonate te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Herfstsonate trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Herfstsonate. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.